Fantasztikus negyedik hely a Bocuse d’Or-on
Gyönyörű sikert értek el a magyarok a Bocuse d’Or 2017 versenyen: a csapat negyedik helyen végzett, és elnyerte a legjobb hústálért járó különdíjat.
Bár a budapesti siker után a kitűzött cél az első ötbe jutás volt, a különdíjat némi szomorúsággal vette át a magyar csapat, ami az eredményhirdetés íratlan szabályai szerint azt jelentette, hogy nem sikerült feljutni a dobogóra. Pedig Széll Tamás negyedik helye fantasztikus eredmény, csak éppen evés közben jön meg az étvágy: az európai verseny és a nagyon alapos felkészülés után az elő három hely egyike sem tűnt elérhetetlennek.
Gratulálunk, fiúk – a neveteket megjegyezte a világ, itthon pedig szívből szurkolt a szakma, és a verseny után tele az internet köszöntésekkel és jókívánságokkal!
A végeredmény: 1. USA, 2. Norvégia, 3. Izland! – az amerikaiaknak már érett egy győzelem, a norvégok hozták a formájukat, és a rendszeresen jól szereplő izlandiaknak is jól jött ki a lépés.
(Kép: Bocusedorakademia.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
A Bocuse d’Or előszobájaként is emlegetett Chaine Ifjúsági Szakács Világbajnokság…
Tovább olvasom >MTÜ: a legjobb tál különdíjával jutott tovább a magyar csapat a Bocuse d’Or európai válogatóján
Március 19-20-án a norvégiai Trondheim adott otthont a Bocuse d’Or…
Tovább olvasom >Sikeres Bocuse-szereplés Trondheimban
Március 19-20-án zajlott a Bocuse d’Or Europe 2024 verseny döntője…
Tovább olvasom >További cikkeink
Viharos év a légi közlekedésben: fizetésképtelenséget jelentett légitársaságok világszerte
Az idei év nehézségei sok légitársaság számára jelentettek komoly kihívást.…
Tovább olvasom >Kortárs (étel)művészet – A nap képe
Modern gyorsételek reneszánsz műremekek stílusában – akinek köszönjük: Rebecca Ruetten…
Tovább olvasom >A fine dining tálalás utolsó fél évszázada – A nap videója
Zanzásított bemutató az elmúlt 50 év food styling történetéről.
Tovább olvasom >