Ezt is keverik
Ma már az sem megy istenkáromlás-számba, ha a francia konyakokból koktélokat készítenek, fogadjuk hát el, hogy a legjobb belga gyümölcsös sörök közül is kevert italok alapanyagává válhat bármelyik.
Éppen csak, hogy egy korábbi számunkban elmagyaráztuk, mitől nem mindennapi a Liefmans meggyes sör, most belőle készült, alacsony alkoholtartalmú koktélokkal is találkoztunk. Az ital már önmagában is különleges ízvilágot képvisel, de ha maguk a gyártók ajánlanak hozzá narancslevet és whiskyt, vagy éppen fehér rumot és lime-ot (ez a legnépszerűbb – a Liefmans Mojito), akkor bizonyára érdemes ezeket is megkóstolni. A sörfőzde honlapján található receptek alapján a hazai forgalmazó saját éttermeiben és a Belgaco néhány más partneréttermében is keverik ezeket a koktélokat, sőt, készítenek a Liefmansból gyümölcsös sorbetet is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Háztartási és higiénés termékek ára is nyomon követhető az Árfigyelőben
Újabb 42 termékkategóriával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett,…
Tovább olvasom >