Ezt is keverik
Ma már az sem megy istenkáromlás-számba, ha a francia konyakokból koktélokat készítenek, fogadjuk hát el, hogy a legjobb belga gyümölcsös sörök közül is kevert italok alapanyagává válhat bármelyik.
Éppen csak, hogy egy korábbi számunkban elmagyaráztuk, mitől nem mindennapi a Liefmans meggyes sör, most belőle készült, alacsony alkoholtartalmú koktélokkal is találkoztunk. Az ital már önmagában is különleges ízvilágot képvisel, de ha maguk a gyártók ajánlanak hozzá narancslevet és whiskyt, vagy éppen fehér rumot és lime-ot (ez a legnépszerűbb – a Liefmans Mojito), akkor bizonyára érdemes ezeket is megkóstolni. A sörfőzde honlapján található receptek alapján a hazai forgalmazó saját éttermeiben és a Belgaco néhány más partneréttermében is keverik ezeket a koktélokat, sőt, készítenek a Liefmansból gyümölcsös sorbetet is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az OECD-ben 4,2 százalékra lassult az éves infláció márciusban
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagországaiban a fogyasztói…
Tovább olvasom >Új környezetvédelmi bírságok: a cégeknek mostantól mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk
2025 májusától az engedélyeztetési, levegővédelmi, zajvédelmi, hulladékgazdálkodási bírságokat szabályozó, valamint…
Tovább olvasom >Higiénia kompromisszumok nélkül
A női higiéniai termékek piacán egyre inkább előtérbe kerülnek a…
Tovább olvasom >