Ezt is keverik
Ma már az sem megy istenkáromlás-számba, ha a francia konyakokból koktélokat készítenek, fogadjuk hát el, hogy a legjobb belga gyümölcsös sörök közül is kevert italok alapanyagává válhat bármelyik.
Éppen csak, hogy egy korábbi számunkban elmagyaráztuk, mitől nem mindennapi a Liefmans meggyes sör, most belőle készült, alacsony alkoholtartalmú koktélokkal is találkoztunk. Az ital már önmagában is különleges ízvilágot képvisel, de ha maguk a gyártók ajánlanak hozzá narancslevet és whiskyt, vagy éppen fehér rumot és lime-ot (ez a legnépszerűbb – a Liefmans Mojito), akkor bizonyára érdemes ezeket is megkóstolni. A sörfőzde honlapján található receptek alapján a hazai forgalmazó saját éttermeiben és a Belgaco néhány más partneréttermében is keverik ezeket a koktélokat, sőt, készítenek a Liefmansból gyümölcsös sorbetet is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Agrárminisztérium: a nemzeti kormányra mindig számíthatnak a magyar gazdák
A kormány egyik legfontosabb szövetségesei a magyar gazdák, ezért a…
Tovább olvasom >Tehén- és kecskesajtokat hívtak vissza a kereskedelemből mikrobiológiai szennyeződés miatt
Franciaországból származó pasztőrözött tehén- és kecskesajtokat hívtak vissza a kereskedők…
Tovább olvasom >Rekord magasságba szökött a svájci Lidl sajtexportja tavaly
Tizenöt éves fennállásának legerősebb évét zárta a svájci Lidl sajtexport…
Tovább olvasom >