Expo 2020: Százezredik látogatóját fogadta a Magyar Pavilon Dubajban
A nyitást követő egy hónap elteltével a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja már százezredik látogatóját fogadta, ezzel az eredménnyel bekerült a 2020-as kiállítás legnépszerűbb pavilonjai közé.
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Dubaji Világkiállítás Magyar Pavilonja. A 15 legkülönlegesebb épület közé beválasztott pavilon a napokban fogadhatta százezredik látogatóját, ezzel az eredménnyel pedig a legnépszerűbb pavilonok közt tartják számon a világkiállításon. A százezredik látogató – aki egy dubaji család tagja volt – a nyitás óta már többször próbált bejutni a Magyar Pavilonba, ám a hosszú sorok miatt idáig nem tudta kivárni a belépést. A siker nem véletlen, hiszen az Aqua Roots of Hungary névre keresztelt épület Magyarország páratlan vízkincseit, kialakulásukat, történetüket mutatja be, különösen nagy hangsúlyt helyezve természetes vízkészletünkre, gyógy- és termálvizeinkre, valamint a balneológiára.
A pavilonban helyet kapó kiállítás egy tudás- és élményalapú interaktív tárlat, melynek csúcspontja a kupola terem, ahol a látogatók egyedülálló látványban és élményben részesülhetnek.
![](https://trademagazin.cdn.webgarden.io/wp-content/uploads/2021/11/IMG_2630-768x1024.jpg)
Magyar siker Dubajban
Kapcsolódó cikkeink
Megnyitott a Gulfood, huszonkét kiállító az AMC standján
Közösségi standdal és huszonkét kiállítóval vesz részt az Agrármarketing Centrum…
Tovább olvasom >Dubaj eltörli az alkoholtermékeket terhelő 30%-os adót
Dubaj felfüggesztette az alkoholra kivetett 30 százalékos adót, és eltörölte…
Tovább olvasom >Sokan alapítanak céget Dubajban a KATA után
A kisadózó vállalkozások tételes adója, azaz a kata esetében történt…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >