Exkluzív vendéglátóipari rendezvény október 21-22-én Párizsban
A Sealed Air Cryovac által szervezett „Tastemakers – Ízgyártók” elnevezésű rendezvény – melynek a cég Packforum® csomagolástechnikai központja ad otthont – betekintést nyújt abba, hogyan születnek a minőségi ételek.
A Sealed Air Cryovac, amely világszinten vezető szerepet tölt be az élelmiszeripari termékek csomagolásához használt innovatív és sokoldalú csomagolóanyagok területén, „Tastemakers – Ízgyártók” elnevezésű, egyedülálló rendezvény keretében látja vendégül a vendéglátóipar és a közétkeztetés vezetőit október 21. és 22. napján a párizsi Charles de Gaulle reptér szomszédságában található csomagolástechnikai bemutatóközpontjában, a Packforum®-ban. Az „ízgyártók” megvizsgálják és körüljárják a csúcsminőséget nyújtó konyha és a tálalásra kész ételek közötti kapcsolatot, mindezt a legújabb csomagolási innovációkon keresztül.
Szó lesz majd a légitársaságok catering gondjairól, az új generációs szendvicsekről, a szállodai 24 órás melegétel-kínálat kérdéseiről vagy a food service logisztikai problémáiról.
A szállodáknak, légitársaságoknak, menzáknak, szendvicsbároknak, és más vendéglátóipari egységeknek vagy közétkeztető cégeknek sajátos kihívást jelent, hogy minőségi étkezési élményt nyújtsanak egy olyan piacon, ahol rendkívül erős a verseny. A „Tastemakers Ízgyártók” vendégelőadói körüljárják majd a készétel szektorban tevékenykedő szakembereket érintő gazdasági, technikai/műszaki, logisztikai és ételkészítési kérdéseket.
A különböző csomagolások élő bemutatói segítenek megoldást találni a fenti problémák orvoslására.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >