Éttermi beszállítás felsőfokon
Magas minőségű termékekkel, innovációkkal, értékesítési csapattal és saját logisztikai rendszerrel szolgálja ki egyre bővülő horeca-ügyfélkörét a Matusz-Vad Zrt. A változó piaci környezetben a rugalmasság, a folyamatos bővülés és a megbízható, hatékony szállítás a minőség garanciája.
1994-ben kezdte meg működését, majd 2000-ben nyitotta meg első telephelyét a Matusz-Vad Zrt. Azóta folyamatosan bővül a hazai szolgáltatási kör és a környező országokba – Szlovákia, Ausztria, Románia – is kiterjesztették tevékenységüket. 2004-ben adták át Felsőtárkányban második telephelyüket, amit azóta duplájára bővítettek. Saját kapacitásaikon túl 2000 raklaphelynyi stratégiai raktárhelyet bérelnek.
– Cégünk küldetése, hogy ismert márkákkal, állandó, megbízható minőségű, praktikus kiszerelésű termékekkel álljunk a magyar gasztronómia, a hazai vendéglátóegységek fejlődésének szolgálatába – vallja Matusz Balázs elnök-vezérigazgató.
6000 vendéglátóhelyre szállítanak fagyasztott cikkeket, ezen belül minden kategória megtalálható, amire egy séfnek szüksége lehet a húsoktól a zöldség-gyümölcsön át a péksüteményekig. 700 cikkelemes portfóliójukat folyamatosan bővítik. IPaddel és iPhone-nal felszerelt 15 üzletkötőjük járja az országot, 37 autóval szállítanak ki naponta és a 2 telephelyhez webáruház és telefonos ügyfélszolgálat is csatlakozik. Honlapjukon a legfrissebb akciók mellett menüajánló és gasztroprogramlista is szerepel. Partnereik kéthetente nyomtatott Panoráma című kiadványukat ingyenesen kapják kézhez.
– A top a la carte szegmensben megszerzett tapasztalatokra és a jól kiépített kereskedelmi és logisztikai rendszerünkre alapozva elérkezettnek látjuk az időt a termék- és szolgáltatáskör bővítésére, ügyfélkörünk szélesítésére – mondja Bruszt László, a cég kereskedelmi igazgatója.
Nyitottak a horeca csatorna felé lépni kívánó márkagyártók képviseletére, e csatornában forgalmazói tevékenység vállalására vagy más, testreszabott megoldás kidolgozására a fagyasztott, hűtött és nem hűtött termékkörben egyaránt, a teljes éttermi vertikumot illetően.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Orbán Viktor: jövőre reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés
Reális a három százalékot meghaladó gazdasági növekedés 2025-ben Magyarországon –…
Tovább olvasom >Nehéz helyzetben a sertéshúságazat: emelkedő költségek, csökkenő fogyasztás és átalakuló szokások
Évek óta kihívásokkal néz szembe a hazai és az uniós…
Tovább olvasom >Az NGM tájékoztató levélben kéri az embereket, hogy költsenek
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztató levélben fogja értesíteni az önkéntes…
Tovább olvasom >