Éttermi beszállítás felsőfokon
Magas minőségű termékekkel, innovációkkal, értékesítési csapattal és saját logisztikai rendszerrel szolgálja ki egyre bővülő horeca-ügyfélkörét a Matusz-Vad Zrt. A változó piaci környezetben a rugalmasság, a folyamatos bővülés és a megbízható, hatékony szállítás a minőség garanciája.
1994-ben kezdte meg működését, majd 2000-ben nyitotta meg első telephelyét a Matusz-Vad Zrt. Azóta folyamatosan bővül a hazai szolgáltatási kör és a környező országokba – Szlovákia, Ausztria, Románia – is kiterjesztették tevékenységüket. 2004-ben adták át Felsőtárkányban második telephelyüket, amit azóta duplájára bővítettek. Saját kapacitásaikon túl 2000 raklaphelynyi stratégiai raktárhelyet bérelnek.
– Cégünk küldetése, hogy ismert márkákkal, állandó, megbízható minőségű, praktikus kiszerelésű termékekkel álljunk a magyar gasztronómia, a hazai vendéglátóegységek fejlődésének szolgálatába – vallja Matusz Balázs elnök-vezérigazgató.
6000 vendéglátóhelyre szállítanak fagyasztott cikkeket, ezen belül minden kategória megtalálható, amire egy séfnek szüksége lehet a húsoktól a zöldség-gyümölcsön át a péksüteményekig. 700 cikkelemes portfóliójukat folyamatosan bővítik. IPaddel és iPhone-nal felszerelt 15 üzletkötőjük járja az országot, 37 autóval szállítanak ki naponta és a 2 telephelyhez webáruház és telefonos ügyfélszolgálat is csatlakozik. Honlapjukon a legfrissebb akciók mellett menüajánló és gasztroprogramlista is szerepel. Partnereik kéthetente nyomtatott Panoráma című kiadványukat ingyenesen kapják kézhez.
– A top a la carte szegmensben megszerzett tapasztalatokra és a jól kiépített kereskedelmi és logisztikai rendszerünkre alapozva elérkezettnek látjuk az időt a termék- és szolgáltatáskör bővítésére, ügyfélkörünk szélesítésére – mondja Bruszt László, a cég kereskedelmi igazgatója.
Nyitottak a horeca csatorna felé lépni kívánó márkagyártók képviseletére, e csatornában forgalmazói tevékenység vállalására vagy más, testreszabott megoldás kidolgozására a fagyasztott, hűtött és nem hűtött termékkörben egyaránt, a teljes éttermi vertikumot illetően.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megugrott a FAO globális élelmiszerár indexe
Az elmúlt 18 hónap legmagasabb értékére ugrott az élelmiszer-alapanyagok globális…
Tovább olvasom >Suppan Gergely: magasabb növekedési pályára állhat a gazdaság
Magasabb növekedési pályára állhat a magyar gazdaság 2025-től – mondta…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >