Éttermeket, szállodákat érintő tűzrendészeti változások
Változott az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) változásáról, amely éttermeket, szállodákat, ipari létesítményeket, gyártó egységeket, irodaházakat, üzemeltetőket érint.
2015. március 05-től minden étteremben a konyhai zsíros elszívó légcsatorna hálózatot legfeljebb félévente tisztítani kell!
Emellett továbbra is érvényben marad az üzemeltető felelőssége a hő- és füstelvezető, valamint az egyéb tűzvédelmi eszközök és berendezések karbantartására vonatkozóan.
Bővebben lásd: 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról 196. § (5) – http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=172805.285416
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >