Éttermeket, szállodákat érintő tűzrendészeti változások
Változott az Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSZ) változásáról, amely éttermeket, szállodákat, ipari létesítményeket, gyártó egységeket, irodaházakat, üzemeltetőket érint.
2015. március 05-től minden étteremben a konyhai zsíros elszívó légcsatorna hálózatot legfeljebb félévente tisztítani kell!
Emellett továbbra is érvényben marad az üzemeltető felelőssége a hő- és füstelvezető, valamint az egyéb tűzvédelmi eszközök és berendezések karbantartására vonatkozóan.
Bővebben lásd: 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról 196. § (5) – http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=172805.285416
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >