Étteremben, mobil nélkül
Ötödik alkalommal szervezi meg a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád április 22-28. között. Ezen a különleges héten idén is arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és minél több különleges pillanatot töltsenek együtt ez idő alatt.

A „bűvös” doboz
A VakVarjú néhány éve alkalmazott marketingötlete változatlan: ha a család minden tagja vállalja, hogy az étkezés ideje alatt egy lezárt dobozba teszi kikapcsolt mobiltelefonját, akkor a 14 év alatti gyerekek ajándékba kapják a gyerekmenüt a világ összes VakVarjú éttermében. Ha párosan érkeznek ezen a héten, akkor a mobilmentes vacsoráért cserébe egy-egy pohár gyöngyözőborral kedveskednek vendégeiknek. A nagyszülők és unokák élményekkel teli beszélgetéseit pedig egy-egy Dobay süteménnyel édesítik meg.
Filantróp ötlet, és még promóciónak is remek!
„Érdemes törekednünk arra, hogy megéljük a pillanatokat, kérdezzünk, tanuljunk nagyszüleinktől, hiszen hatalmas életbölcsességgel rendelkeznek, ők tudnak mesélni felmenőinkről, átadhatják nekünk a hovatartozás érzését. Ezeken a találkozásokon igazán minőségi időt tölthetünk el egymással, ami az egyik legfontosabb szeretetnyelv. Étteremcsaládunk ötödik „Mobil Off, Élmény On” elnevezésű mobilmentes hetén ezt a generációkon átívelő kapcsolatot szeretnék erősíteni azzal, hogy beszélgetésüket az étteremcsaládunkhoz tartozó Dobay cukrászda egy-egy süteményével édesítjük meg. Arra bátorítunk mindenkit, hogy ha van erre lehetősége, ezen a héten fordítsa meg a szerepeket: legyenek az unokák azok, akik meghívják nagyszüleiket egy közös étkezésre, megmutatva ezzel a generációk közötti kötődés fontosságát. Természetesen várjuk a kisunokás nagyszülőket is, ezesetben a gyermekmenü a mi ajándékunk” – mondta Semsei Rudolf, a VakVarjú étteremcsalád tulajdonosa.
Mindehhez nem kell mást tenni, mint asztalfoglaláskor bármelyik VakVarjú étteremben telefonon vagy online előre jelezni, hogy a Mobil Off Élmény On programban részt kíván részt venni a vendég.
Kapcsolódó cikkeink
Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyenceknek és gasztroélmény-vadászoknak rendez a VakVarjú étteremcsalád különleges…
Tovább olvasom >A név kötelez
Mérföldkőhöz érkezett az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja: Semsei Gastronomy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Nemzetközi árajánlati rendszer – átláthatóbb rendezvényszervezési piac
Nemzetközi árajánlati rendszer bevezetését javasolja a MaReSz a rendezvénypiac számára.…
Tovább olvasom >Túlturizmus Európában: vízágyús tüntetések Barcelonában, tiltások Budapesten
A rövid távú lakáskiadás, a turistahordák és az infrastruktúra túlterheltsége…
Tovább olvasom >