Étterem helyett irány a pizza-automata
Olaszországban a napokban kerül piacra az angol-holland Unilever segítségével fejlesztett pizza-automata, ami a remények szerint Európát és Amerikát is meghódítja majd.
A „Let's Pizza” névre
hallgató automata néhány euróért
friss pizzát süt infravörös sugarak
segítségével, mindössze három perc
leforgása alatt. Az olasz pizzériákat jócskán
zavarba ejtő készülék működését
Claudio Torghele dolgozta ki a Bolognai Egyetemen, és eddig
két olasz régióban tesztelték a
„mini-pizzériát”. A vendéglő-tulajdonosok
méltatlankodnak, a vásárlói
visszajelzések azonban eddig pozitívak: a tervek
szerint a jövőben országonként változó
feltét-kínálat közül választhatnak
a pizza-rajongók.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >