Ételek, élelmiszerek eltarthatóságát növelő csomagolómegoldások

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 06. 09. 10:16

Az előre elkészített ételek iránti dinamikusan növekvő kereslet, valamint az áruházi szintű eltarthatóságot növelő megoldások iránti igények bővülése miatt a Bizerba Mérleg Hungária Kft. új üzletágat indított el a csomagológépek piacán.

bizerba logo

Balogh Péter
értékesítési vezető
Bizerba

A hazai kiskereskedelmi láncok kínálatában is megtalálható módosított légterű (M.A.P.) és vákuum (SKIN) technológiával csomagolt ételek eltarthatósága a sokszorosára növekszik, így a vásárló számára vonzó lehetőséget jelent az ilyen jellegű ételek vásárlása és fogyasztása.

A Bizerba csomagológépek ezen technológiák alkalmazását áruházi szinten teszik lehetővé, ahol fontos, hogy kis helyen, de nagy kapacitással lehessen csomagolni az ételeket.

A hatékonyságot szem előtt tartva a Bizerba csomagológépek úgy lettek kifejlesztve, hogy egy eszközön elvégezhető legyen az M.A.P. és a SKIN csomagolási technológia is. Erre azért van szükség, mert különböző állagú ételekre más-más csomagolási technológia alkalmazandó: pl. egy könnyű szerkezetű étel lecsomagolása SKIN technológiával nem javasolt, ugyanakkor M.A.P. módszerrel már könnyedén megoldható. Ennek eredményeképpen előre elkészített ételek széles skálája, sajtok, húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, valamint desszertek is lecsomagolhatók egyetlen eszköz segítségével.

A védőgázas vagy vákuumcsomagolt termékek nemcsak eltarthatósági szempontból vonzóak a vásárlók számára, de jól illeszkednek a jelenlegi fokozott higiéniai elvárásokhoz is. A megfelelő termékhigiénia, a termék esztétikus megjelenítése az áruházakban növeli a vásárlók bizalmát és hozzájárul a vásárlói élményhez.

A Bizerba csomagológépekhez szeletelő, címkéző, súlymérő berendezések is csatlakoztathatók, így komplex megoldást tudunk biztosítani partnereink részére. (x)

Kapcsolódó cikkeink