Értékelés GaultMillau rendszerben
Megjelent az első, tényleges teszten és a GaultMillau pontrendszer alkalmazásán alapuló „Étterem- és borkalauz 2008” című kiadvány, amelynek listáján közel 1400 vendéglátóhely szerepel. A tesztelők az ételeket, a borlapot és az atmoszférát értékelték. A maximálisan kapható 20 pontból a legjobb 13,5 ponttal a Csalogány26 étterem lett. A többiek sajnos 13 pont alá szorultak: 2. Alabárdos étterem (12,75), 3. Susogó étterem (12,5, a legjobb vidéki, Pécs), 4. Bock bisztró (12,25), 5. Lou Lou étterem (12,25). A legjobb hagyományos konyha és a legjobb halászlé kategóriában a Bock bisztró győzött, a legjobb ár-érték arány szempontjából is a Csalogány26 lett az első, a Klassz éttermet és a Gold bisztrót szorítva maga mögé. A legjobb hotelétterem címet a Páva kapta, a legjobb szervizt a Fausto’s étterem nyújtotta.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Időutazó IPA
A Dreher Sörgyárak Sörműhelyének különleges márkája, az ANTL, 2021 óta…
Tovább olvasom >Tudatosabb konyhával a pazarlás ellen – menütervező kiadvánnyal segíti a Nébih a háztartásokat
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja új, a…
Tovább olvasom >Csődbe ment az Unitravel Kft. utazási iroda
Csődbe ment az Unitravel Kft., így vállalásait nem tudja teljesíteni,…
Tovább olvasom >