Érinthető lett a Villányi borvidék
Egy érintésnyi közelségbe került a Villányi borvidék honlapja. A mobil és tablet internetezők magasabb szintű kiszolgálása érdekében a közösségi weboldal megjelenése responsive design technológia segítségével bővült. A www.villanyiborvidek.hu gyorsabban elérhető információkkal és kiváló tartalommal hívja az egyre fiatalodó borturizmust és borkultúrát kedvelő vendégkörét.
A Villányi borvidék honlapját, a www.villanyiborvidek.hu – t 2009 óta üzemelteti a Villány- Siklósi Borút Egyesület, ezért mutatnak ide a borut.hu és a wineroute.hu domain nevek is. A térségre jellemző nagy összefogásnak köszönhetően a Villányi Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Borút által közösen kezelt és fejlesztett weboldal újabb fejlődési szakaszába lépett azáltal, hogy a hordozható, érintőképernyős készülékek tulajdonososaira is gondolt. A responsive technológia segítségével az eddig is a gCube TDM rendszerrel működő oldal gyorsabban és hatékonyabban közvetíti a pincészetek, szállások, programok, éttermek, látnivalók, túrák leírását és ajánlatait.
A honlap egy díjnyertes oldal, amely 2010. október 28-án az eFestivalon „kiváló magyar tartalom” díjazásban részesült, érdemes tehát tüzetesen böngészni! A több száz oldalnyi tartalomban igazán elmélyedhet akár a hely története, a látnivalók, a borkészítés kulisszatitkai vagy a történelem iránt érdeklődő olvasó is. A „hely szelleme” és a villányi borok együttes vonzereje érezhető minden sorban.
„A kiváló borok és pincészetek tekintetében „Villány”, Magyarország egyik vezető brandje. Igazi kihívás, hogy mind megjelenésben, mind minőségében a Villányi borvidék hírnevéhez méltó weboldallal szolgáljuk vendégeinket. Az okos telefonokat használók száma rohamosan növekszik, a borút kínálatát kereső turisták egyre fiatalabbak. A naprakész információk, megbízható programok, és minőségi szolgáltatások közösségét mutatja meg a honlap, amely mögött nagy összefogás van. A húsz éves Borút csapatának segítségével az egyénileg érkező turisták információval történő kiszolgálása magas szinten történik.” – nyilatkozta Nagy Gergely, a Borvidék titkára.
Kapcsolódó cikkeink
Franc&Franc 2024: A fenntarthatóság útján
Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Villányi borvidék legmeghatározóbb szakmai- és…
Tovább olvasom >Nyolcadik alkalommal szervez a cabernet franc fajtára fókuszáló szakmai tanácskozást és közönségkóstolót a Villányi borvidék
A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első…
Tovább olvasom >Debütált a Villányi Borhimnusz! – Himnuszt írt a borozáshoz a Punnany Massif énekese
November 11-én jelenik meg Meszes Balázs első szólólemeze, amelynek beharangozó…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >