érés-késés
Mindenki fiatalabb akar lenni, fiatalos akar lenni, fiatalnak akar tűnni, ezért áldozatokra képes. Teljes eltolódás figyelhető meg a korosztályok tekintetében: a gyerekek egyre korábban fiatalok, míg a negyvenesek a mai harmincasokként tündökölnek. Az örök fiatalság hajszolása ugyan nem újdonság, de az erre a vágyra épülő piac egészen új arcát mutatja. Funkcionális élelmiszerek ezrei lelhetőek fel, melyek mind a fiatalság, a fiatalos hév megőrzését, visszaszerzését ígérik a fogyasztóknak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >