Ennyibe kerül most egy menüsor az ország legjobb vidéki éttermeiben
Az ország legjobb vidéki éttermeinek listája változatos kulináris élményeket kínál, ahol a magyar és nemzetközi konyha remekeit ízlelhetik meg a vendégek. Az alábbiakban a 2024-es Dining Guide Top100 Étteremkalauz alapján a top 5 vidéki éttermet és az általuk kínált menüsorok árait gyűjtötte össze a HelloVidék.hu:
- Platán Gourmet (Tata)
- Chef’s Table terem: 87 000 Ft
- Flavours and Senses terem (private dining): 79 000 Ft
- Borpárosítás: 45 000 Ft
- Alkoholmentes italpárosítás: 19 000 Ft
- 42 Restaurant
- Degusztációs menü: 55 000 Ft
- Borsor: 33 000 Ft
- Alkoholmentes italpárosítás: 18 000 Ft
- Sauska 48 (Villány)
- 2 fogás (egy előétel vagy desszert és egy főétel): 8 900 Ft
- 3 fogás (egy előétel, egy főétel és egy desszert): 10 900 Ft
- A kóstolómenü ára borpárosítás nélkül: 19 900 Ft
- A kóstolómenü ára borpárosítással: 28 900 Ft
- Pajta (Őrség)
- 3 fogásos menüsor: 14 500 Ft
- 4 fogásos menüsor: 16 500 Ft
- 10 fogásos menüsor: 36 000 Ft
- 6 fogásos menüsor: 29 500 Ft
- Borpárosítás (4-10 fogás esetén): 7 500 – 17 500 Ft
- Anyukám Mondta (Encs)
- Vakrandi a séffel… (5 fő fogás): 19 990 Ft
- … és a sommelier-vel (5 fő fogás + 5 borpárosítás + víz + kávé/tea): 29 990 Ft
Kapcsolódó cikkeink
Két karácsonyi vásár nyílik Budapesten november 15-én
Budapesten két népszerű karácsonyi vásár is megnyitja kapuit november 15-én,…
Tovább olvasom >A legendás étteremkalauz visszatér Magyarországra!
Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet. A francia…
Tovább olvasom >Ennyit kosztál egy vacsora a vidéki dupla Michelin-csillagos étteremben
Magyarországon jelenleg két olyan étterem található, amely a világ egyik…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >