Ennyibe kerül most egy menüsor az ország legjobb vidéki éttermeiben

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 06. 10. 11:29

Az ország legjobb vidéki éttermeinek listája változatos kulináris élményeket kínál, ahol a magyar és nemzetközi konyha remekeit ízlelhetik meg a vendégek. Az alábbiakban a 2024-es Dining Guide Top100 Étteremkalauz alapján a top 5 vidéki éttermet és az általuk kínált menüsorok árait gyűjtötte össze a HelloVidék.hu:

A legjobbak prémium minőségben kínálnak menüsorokat

  1. Platán Gourmet (Tata)
    • Chef’s Table terem: 87 000 Ft
    • Flavours and Senses terem (private dining): 79 000 Ft
    • Borpárosítás: 45 000 Ft
    • Alkoholmentes italpárosítás: 19 000 Ft
  2. 42 Restaurant
    • Degusztációs menü: 55 000 Ft
    • Borsor: 33 000 Ft
    • Alkoholmentes italpárosítás: 18 000 Ft
  3. Sauska 48 (Villány)
    • 2 fogás (egy előétel vagy desszert és egy főétel): 8 900 Ft
    • 3 fogás (egy előétel, egy főétel és egy desszert): 10 900 Ft
    • A kóstolómenü ára borpárosítás nélkül: 19 900 Ft
    • A kóstolómenü ára borpárosítással: 28 900 Ft
  4. Pajta (Őrség)
    • 3 fogásos menüsor: 14 500 Ft
    • 4 fogásos menüsor: 16 500 Ft
    • 10 fogásos menüsor: 36 000 Ft
    • 6 fogásos menüsor: 29 500 Ft
    • Borpárosítás (4-10 fogás esetén): 7 500 – 17 500 Ft
  5. Anyukám Mondta (Encs)
    • Vakrandi a séffel… (5 fő fogás): 19 990 Ft
    • … és a sommelier-vel (5 fő fogás + 5 borpárosítás + víz + kávé/tea): 29 990 Ft

Kapcsolódó cikkeink