Újrahasznosított CO2-t használ a sörgyártáshoz a Heineken Írország
A Heineken Írország rendkívül fenntarthatóan készít sört, ehhez ugyanis újrahasznosított szén-dioxidot használ fel.

A fenntarthatóság jó dolog
A cég corki sörüzeme elraktározza a természetes fermentációs folyamat során keletkező CO2-t, majd újra felhasználja azt. Mindez szinkronban van a Heineken fenntarthatósági vállalásával.
A csoport nemrég tette közzé 2021-es fenntarthatósági jelentését, amelyben kiemelte, hogy szeretne minél nagyobb arányban újrafelhasználni melléktermékeket, pl. a szén-dioxidot, vagy az őrlésből származó port.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Olimpikonnal társulva bővíti fehérjekínálatát a Lidl Írországban
A Lidl Ireland az olimpikon és kétszeres Európa-bajnok David Gillickkel…
Tovább olvasom >600 millió eurót fordít a új üzletnyitásokra és logisztikára a Lidl Írországban
Az elkövetkező öt évben 600 millió eurót tervez a Lidl…
Tovább olvasom >Trendforduló a fiatalok körében: másképp gondol az alkoholmentes italokra a Z generáció
Beérni látszanak a felelős alkoholfogyasztás érdekében tett erőfeszítések: a HEINEKEN…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >