Újrahasznosított CO2-t használ a sörgyártáshoz a Heineken Írország
A Heineken Írország rendkívül fenntarthatóan készít sört, ehhez ugyanis újrahasznosított szén-dioxidot használ fel.
A cég corki sörüzeme elraktározza a természetes fermentációs folyamat során keletkező CO2-t, majd újra felhasználja azt. Mindez szinkronban van a Heineken fenntarthatósági vállalásával.
A csoport nemrég tette közzé 2021-es fenntarthatósági jelentését, amelyben kiemelte, hogy szeretne minél nagyobb arányban újrafelhasználni melléktermékeket, pl. a szén-dioxidot, vagy az őrlésből származó port.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
200 millió eurót költ a Tesco a beszállítói kapcsolatokra Írországban
A Tesco Ireland több mint 200 millió eurót költ arra,…
Tovább olvasom >Szeszesital utántöltőt tesztel a Diageo Írországban
Új környezetbarát megoldást tesztel a Diageo Írországban a szeszesitalok újratöltésére…
Tovább olvasom >Szeretik a britek az alacsony alkoholtartalmú sört
Friss adatok szerint az Egyesült Királyság lett az egyik leggyorsabban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >