Újrahasznosított CO2-t használ a sörgyártáshoz a Heineken Írország
A Heineken Írország rendkívül fenntarthatóan készít sört, ehhez ugyanis újrahasznosított szén-dioxidot használ fel.

A fenntarthatóság jó dolog
A cég corki sörüzeme elraktározza a természetes fermentációs folyamat során keletkező CO2-t, majd újra felhasználja azt. Mindez szinkronban van a Heineken fenntarthatósági vállalásával.
A csoport nemrég tette közzé 2021-es fenntarthatósági jelentését, amelyben kiemelte, hogy szeretne minél nagyobb arányban újrafelhasználni melléktermékeket, pl. a szén-dioxidot, vagy az őrlésből származó port.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Írország: nyáron csúcsra jár az élelmiszerpazarlás
A Too Good To Go friss felmérése szerint az ír…
Tovább olvasom >Szlovénia legnagyobb sörfőzdéje 200 éves
Fennállásának 200. évfordulóját ünnepli Szlovénia legnagyobb sörgyára, a Lasko Pivovarna…
Tovább olvasom >Kétszeres POP világbajnok a magyar Gösser Spritz display
Idén két világbajnoki címre is büszke lehet a hazai POP-szakma.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új tulajdonoshoz kerül a Dole amerikai frisszöldség-üzletága
A dublini központú Dole bejelentette, hogy eladta amerikai frisszöldség-üzletágát az…
Tovább olvasom >Új partnerségekkel ad lendületet ESG kezdeményezéseinek a Wolt
Két új stratégiai partnerségről tett bejelentést a finn étel-házhozszállító vállalat,…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával gyorsítja a pénztárakat a Colruyt
Valamennyi kasszájánál bevezeti a belga Colruyt „easy check-out” nevű rendszerét,…
Tovább olvasom >