Újrahasznosított CO2-t használ a sörgyártáshoz a Heineken Írország
A Heineken Írország rendkívül fenntarthatóan készít sört, ehhez ugyanis újrahasznosított szén-dioxidot használ fel.

A fenntarthatóság jó dolog
A cég corki sörüzeme elraktározza a természetes fermentációs folyamat során keletkező CO2-t, majd újra felhasználja azt. Mindez szinkronban van a Heineken fenntarthatósági vállalásával.
A csoport nemrég tette közzé 2021-es fenntarthatósági jelentését, amelyben kiemelte, hogy szeretne minél nagyobb arányban újrafelhasználni melléktermékeket, pl. a szén-dioxidot, vagy az őrlésből származó port.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Új stratégiát jelentett be a Heineken
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Több száz munkavállalót érinthet a Heineken átalakítási döntése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Menopauza-termékcsaláddal támogatja az írországi Aldi nőket
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért a hazait vedd? Import vs. hazai
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyarok szerint az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy probléma, mint a klímaváltozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Töretlen a hazai termékek sikere a PENNY-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

