Elkötelezetten a modern, fenntartható, minőségorientált tésztagyártás jövőjéért
A májusi számban így zártam gondolataimat: „…a Mary-Ker Pasta Kft. jövőbeli stratégiájának kulcsa a folyamatos innováció, a megbízható minőség megőrzése és a fenntarthatóságra való fókuszálás.”


Ifj. Mándy Csaba
tulajdonos-cégvezető
Mary-Ker Pasta
Ennek szellemében, és annak ellenére, hogy a piac az idei évben lassabban reagál a korábban tervezett beruházásokra, cégünk továbbra is elkötelezett a fejlődés és a hosszú távú célok mellett. Nemcsak jelenlegi pozícióink megtartására törekszünk, hanem a kapacitásaink, minőségbiztosítási rendszereink és környezettudatos működésünk folyamatos fejlesztésére is.
Az elmúlt időszakban több jelentős beruházás is megvalósult, melyek célja technológiai színvonalunk növelése és ökológiai lábnyomunk csökkentése. Stratégiai jelentőségű ingatlant vásároltunk jelenlegi telephelyünk szomszédságában, a korábbi ClearWater területén, ami lehetőséget nyújt gyártási, raktározási és logisztikai kapacitásaink bővítésére.
Technológiai fejlesztéseink bővítéseként a rákoskeresztúri üzemünkben egy új, nagyobb kapacitású gyártósor, valamint egy új sodort csiga- és lasagne-vágó berendezés került telepítésre, melyek pontosabb formázást, szélesebb termékválasztékot, gazdaságosabb gyártást tesznek lehetővé a különleges formázású termékek esetében is. Emellett nyolc korszerű szárítószekrény optimalizálja a szárítást, míg az új siló hatékonyabb nyersanyag-kezelést biztosít. Csomagolórészlegünk új, nagy sebességű gépet kapott, mely nemcsak esztétikusabb csomagolást tesz lehetővé, hanem csökkenti a selejtarányt is, így támogatva fenntarthatósági céljainkat. Minőségbiztosítási szempontból új tojáshűtőt telepítettünk a friss alapanyagok optimális kezelése érdekében.
A fenntarthatóság jegyében 180 kW-os napelemes rendszert és hőszivattyút telepítettünk, csökkentve az energiafelhasználást és a CO2-kibocsátást. Továbbá új kompresszort és beléptetőrendszert is beüzemeltünk.
Büszkék vagyunk rá, hogy a Mary-Ker Pasta Kft. továbbra is aktív alakítója a modern, fenntartható, minőségorientált tésztagyártás jövőjének. (x)
Kapcsolódó cikkeink
Az idősebbek vezetik a visszaváltást Magyarországon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megjelent a MaReSz Fenntartható rendezvényszervezési útmutatója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországi rendezvényszervezők szövetsége: megjelent a fenntartható rendezvényszervezési útmutató
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Yettel: új korszak a kkv-k számára a digitális üzleti megoldásokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Aranyérmes és Champion-díjas bor a Lidl polcain
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Piacvezető innováció élesben: az Innovációs Szoba bizonyít
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

