Elkapkodták az elefánttrágyás sört
Két kézzel kapkodtak az elefánttrágyás sör után Japánban. A svájci nevű, ám japán Sankt Gallen serfőzde itala percek alatt elfogyott piaci premierjén.
A sör sajátossága, hogy babkávét is hozzáadnak a főzéskor, olyat, amely előzőleg megjárta egy elefánt emésztőrendszerét. Az ilyen kávé igen drága, kilója 650 ezer forintba kerül, mert elég nehéz nagyobb mennyiséget kinyerni az elefántokból. A japán sörújdonsághoz thaiföldi elefántok szolgáltak a speciális belevalóval.
Az elefántos sör különlegessége, hogy – kóstolói szerint – utóíze sokkal kellemesebb, mint a szokvány eljárással és hozzávalókból készült söröké.
A brit Metro újság tudósítója megkérdezte a Sankt Gallen céget, hogy tervezi-e csapolt sörként is forgalmazni új termékét. A válasz nemleges volt. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További innovációs termékek
Don Papa Rum
A Don Papa szuperprémium rum a Fülöp-szigeteki Negros szigetén készül,…
Tovább olvasom >MIZO Coffee Selection – Caramel Cappuccino
Az idei jegeskávészezont egy igazán kényeztető újdonsággal indítjuk el: megérkezett…
Tovább olvasom >Tatayoyo – Trópusi ízvilágú paprika
A Tatayoyo paprika számos újdonsággal és termékelőnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak…
Tovább olvasom >