Elfogytak a szakácsok és a cukrászok
Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a hozzátartozó VakVarjú étteremcsalád és Dobay Cukrászdák ügyvezető-tulajdonosa számára a csapatépítés, a dolgozók körében kialakított családias légkör nemcsak lózung: a munkatársak egészségének erősítése például napi gyakorlat, legyen szó futásról vagy más közös sportprogramokról. A cégcsoport idei jelszava a fejlődés: áprilistól augusztusig ennek a projektnek volt része a „Nagy Fogyás 2024” és a „Dobd el a bagót” kihívás.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az ötletgazdák a kihívást megelőzően kihelyezett orvosi állapotfelmérést és vérvételt szerveztek. A cégcsoport éttermeiből, cukrászdájából és egyéb egységeiből végül közel 60-an neveztek be szinte azonnal a 12 hétig tartó versenyre, amely mérlegre állással kezdődött. A játékot a verseny időtartama alatt bárki bármikor befejezhette, ha úgy érezte, hogy fogyásával elérte a kívánt súlyt. Akik kiinduló testsúlyukhoz képest a legtöbb kilótól tudtak megszabadulni, értékes jutalomban részesültek az eredményhirdetésen. A kollégák a játék ideje alatt összesen több mint 100 kilótól szabadultak meg. //
Kapcsolódó cikkeink
Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyenceknek és gasztroélmény-vadászoknak rendez a VakVarjú étteremcsalád különleges…
Tovább olvasom >A név kötelez
Mérföldkőhöz érkezett az ország egyik vezető vendéglátóipari cégcsoportja: Semsei Gastronomy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tízmillió forint összdíjazású pályázatot hirdet Tokaj
Tízmillió forint összdíjazású művészeti pályázatot hirdet Tokaj a világörökségi borvidék…
Tovább olvasom >Hő a mélyből: kiaknázatlan kincs a magyar geotermia
Bár Magyarország kiváló geotermikus adottságokkal rendelkezik, a termálhő jelenleg csak…
Tovább olvasom >