Elfogytak a szakácsok és a cukrászok
Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a hozzátartozó VakVarjú étteremcsalád és Dobay Cukrászdák ügyvezető-tulajdonosa számára a csapatépítés, a dolgozók körében kialakított családias légkör nemcsak lózung: a munkatársak egészségének erősítése például napi gyakorlat, legyen szó futásról vagy más közös sportprogramokról. A cégcsoport idei jelszava a fejlődés: áprilistól augusztusig ennek a projektnek volt része a „Nagy Fogyás 2024” és a „Dobd el a bagót” kihívás.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az ötletgazdák a kihívást megelőzően kihelyezett orvosi állapotfelmérést és vérvételt szerveztek. A cégcsoport éttermeiből, cukrászdájából és egyéb egységeiből végül közel 60-an neveztek be szinte azonnal a 12 hétig tartó versenyre, amely mérlegre állással kezdődött. A játékot a verseny időtartama alatt bárki bármikor befejezhette, ha úgy érezte, hogy fogyásával elérte a kívánt súlyt. Akik kiinduló testsúlyukhoz képest a legtöbb kilótól tudtak megszabadulni, értékes jutalomban részesültek az eredményhirdetésen. A kollégák a játék ideje alatt összesen több mint 100 kilótól szabadultak meg. //
Kapcsolódó cikkeink
Semsei Rudolf: „Az is törzsvendég, aki évente egyszer jut el hozzánk”
Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja Mi kell ahhoz, hogy…
Tovább olvasom >Vár a Varjú a VarjúVárban!
Mindössze három hétig tartó felújítás után kitárta szárnyait Vendégei előtt…
Tovább olvasom >Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >További cikkeink
KSH: júniusban a vendégek száma 4,4, a vendégéjszakáké 5,1 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit
2025 júniusában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken közel…
Tovább olvasom >A St. Andrea Szőlőbirtok lett Az év pincészete Magyarországon
A magyar borászatok hittel, kitartással, hűséggel dolgoznak, lépést tartanak a…
Tovább olvasom >Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a fogyasztóvédelmi hatóság
Strandokat és fagyizókat ellenőrzött a Nemzeti Kereskedelmi és Fogyasztóvédelmi Hatóság…
Tovább olvasom >