Elfogytak a szakácsok és a cukrászok
Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a hozzátartozó VakVarjú étteremcsalád és Dobay Cukrászdák ügyvezető-tulajdonosa számára a csapatépítés, a dolgozók körében kialakított családias légkör nemcsak lózung: a munkatársak egészségének erősítése például napi gyakorlat, legyen szó futásról vagy más közös sportprogramokról. A cégcsoport idei jelszava a fejlődés: áprilistól augusztusig ennek a projektnek volt része a „Nagy Fogyás 2024” és a „Dobd el a bagót” kihívás.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az ötletgazdák a kihívást megelőzően kihelyezett orvosi állapotfelmérést és vérvételt szerveztek. A cégcsoport éttermeiből, cukrászdájából és egyéb egységeiből végül közel 60-an neveztek be szinte azonnal a 12 hétig tartó versenyre, amely mérlegre állással kezdődött. A játékot a verseny időtartama alatt bárki bármikor befejezhette, ha úgy érezte, hogy fogyásával elérte a kívánt súlyt. Akik kiinduló testsúlyukhoz képest a legtöbb kilótól tudtak megszabadulni, értékes jutalomban részesültek az eredményhirdetésen. A kollégák a játék ideje alatt összesen több mint 100 kilótól szabadultak meg. //
Kapcsolódó cikkeink
A növényi alapú jövőért felhagy a hústermékgyártással a Gruppo Tonazzo
Az olasz Gruppo Tonazzo bejelentette, hogy az év végéig felhagy…
Tovább olvasom >Az ökológiai gazdálkodás az agrár-fenntarthatóság kulcsa és vezető modellje
Budapesten találkoztak az ökológiai gazdálkodás nemzetközi és hazai szakemberei a…
Tovább olvasom >Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >