Elfogytak a szakácsok és a cukrászok
Semsei Rudolf, a Budapest Party Service és a hozzátartozó VakVarjú étteremcsalád és Dobay Cukrászdák ügyvezető-tulajdonosa számára a csapatépítés, a dolgozók körében kialakított családias légkör nemcsak lózung: a munkatársak egészségének erősítése például napi gyakorlat, legyen szó futásról vagy más közös sportprogramokról. A cégcsoport idei jelszava a fejlődés: áprilistól augusztusig ennek a projektnek volt része a „Nagy Fogyás 2024” és a „Dobd el a bagót” kihívás.
A cikk a Trade magazin 2024/10. lapszámában olvasható.
Az ötletgazdák a kihívást megelőzően kihelyezett orvosi állapotfelmérést és vérvételt szerveztek. A cégcsoport éttermeiből, cukrászdájából és egyéb egységeiből végül közel 60-an neveztek be szinte azonnal a 12 hétig tartó versenyre, amely mérlegre állással kezdődött. A játékot a verseny időtartama alatt bárki bármikor befejezhette, ha úgy érezte, hogy fogyásával elérte a kívánt súlyt. Akik kiinduló testsúlyukhoz képest a legtöbb kilótól tudtak megszabadulni, értékes jutalomban részesültek az eredményhirdetésen. A kollégák a játék ideje alatt összesen több mint 100 kilótól szabadultak meg. //
Kapcsolódó cikkeink
Nagykereskedelmi trendek 2024 után: Tech, AI, fenntarthatóság…
A nagykereskedelmi iparág jelentős átalakuláson megy keresztül, amelyet a változó fogyasztói…
Tovább olvasom >Alkalmazkodás és megújulás
Az elmúlt időszak kihívásai arra kényszerítették a hazai nagykereskedelmi szektort,…
Tovább olvasom >Soha nem látott népszerűségnek örvendenek a saját márkák
A pandémia után előállt gazdasági kihívások a már korábban is…
Tovább olvasom >További cikkeink
Felsőfokú borismereti képzés
Szeptembertől magyarul és angolul is elérhető borismereti és borkulturális kurzus…
Tovább olvasom >Szamuráj, Mucius Scaevola, jégmezők lovagja – A nap videója
Hősünk, a japán bármixer több hálás szerepet is eljátszik egytelen…
Tovább olvasom >Van egy-két remek tortaötletünk – A nap képe
Szépek vagy meghökkentők vagy kreatívak vagy viccesek vagy…
Tovább olvasom >