Élelmiszerklub: ingyenes szemináriumok a kézműves élelmiszerek termelőinek
Ingyenes szemináriumokat szervez a kézműves élelmiszerek termelőinek országszerte több városban az Élelmiszerklub Alapítvány – közölte az alapítvány az MTI-vel.
A január 10-25. között szervezett rendezvénysorozat célja, hogy marketing, értékesítési és jogi ismeretek átadásával segítsék a helyi élelmiszer-vállalkozásokat.
A helyi élelmiszer-kézművesek mellett azokat is várják a szervezők, akik még csak tervezik vállalkozásuk elindítását.
A részvétel ingyenes, csupán regisztráció szükséges hozzá az alapítvány honlapján.
Az első szemináriumot Kecskeméten tartják, a további rendezvényeket Székesfehérváron és Nyíregyházán. A programsorozat a tervek szerint tavasszal folytatódik.
A 2010-ben létrehozott alapítvány célja a magyarországi élelmiszergazdaság fenntarthatóságának és versenyképességének támogatása, segítve, hogy a magyar fogyasztók a belföldön előállított élelmiszerek gazdag választékát találják a magyar üzletekben. Támogatja a tudatos vásárlók számának gyarapodását, a vidék értékeinek megőrzését. Emellett az alapítvány segíti az élelmiszer-előállítókat abban, hogy termékeiket sokszínű élelmiszerkereskedelmi csatornákon keresztül tudják értékesíteni. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Folytatódik a halfogyasztás népszerűsítése
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Horvátországban ismét pusztít a sertéspestis
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Folytatódik a Trade magazin Business Podcastja: Rubint Réka: „Engem egyetlen dolog fáraszt: a pihenés…”
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >