Élelmiszer csúcskonferencia Londonban
Az élelmiszer világpiaci vezetői számára rendezik a szakma globális csúcskonferenciáját Londonban, június 23-tól 25-ig. A rendezvény fókuszában új stratégiák, információk a legutóbbi trendekről és érdekes gyakorlati megoldások állnak.A rendező a korábbi CIES és ECR Europe egyesüléséből létrejött új szervezet, a „The Consumer Goods Forum”. Az előadók közé tartozik a Magyarországon is jelen lévő cégek közül, szereplésük sorrendjében: Sir Terry Leahy, a Tesco elnök- vezérigazgatója; Paul Polman, az Unilever elnök-vezérigazgatója; Gianni Ciserani, a Procter&Gamble nyugat-európai elnöke; Paul Bulcke, a Nestlé elnök-vezérigazgatója; Hugh Grant, a Monsanto elnök-vezérigazgatója; s mások mellett előadást tart Lars Olofsson, a Carrefour elnök-vezérigazgatója is.
A program fő témakörei:
1. Versenyelőny a fogyasztók által irányított jövőben.
2. A fogyasztók magatartását és a forgalom növekedési lehetőségeit újraformáló trendek.
3. Társadalmi eredetű konfliktusok menedzselése.
4. Alkalmazkodás a fejlődő országok fogyasztóinak igényeihez.
5. Teendők; a társadalmi változások következményei az üzleti élet számára.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >