Élelmiszer csúcskonferencia Londonban
Az élelmiszer világpiaci vezetői számára rendezik a szakma globális csúcskonferenciáját Londonban, június 23-tól 25-ig. A rendezvény fókuszában új stratégiák, információk a legutóbbi trendekről és érdekes gyakorlati megoldások állnak.A rendező a korábbi CIES és ECR Europe egyesüléséből létrejött új szervezet, a „The Consumer Goods Forum”. Az előadók közé tartozik a Magyarországon is jelen lévő cégek közül, szereplésük sorrendjében: Sir Terry Leahy, a Tesco elnök- vezérigazgatója; Paul Polman, az Unilever elnök-vezérigazgatója; Gianni Ciserani, a Procter&Gamble nyugat-európai elnöke; Paul Bulcke, a Nestlé elnök-vezérigazgatója; Hugh Grant, a Monsanto elnök-vezérigazgatója; s mások mellett előadást tart Lars Olofsson, a Carrefour elnök-vezérigazgatója is.
A program fő témakörei:
1. Versenyelőny a fogyasztók által irányított jövőben.
2. A fogyasztók magatartását és a forgalom növekedési lehetőségeit újraformáló trendek.
3. Társadalmi eredetű konfliktusok menedzselése.
4. Alkalmazkodás a fejlődő országok fogyasztóinak igényeihez.
5. Teendők; a társadalmi változások következményei az üzleti élet számára.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
IFFA 2025: A hús- és fehérjeipar vezető világvására
A frankfurti IFFA szakvásár a nemzetközi hús- és fehérjeipar legnagyobb…
Tovább olvasom >Meghosszabbítottuk az Inno d’Or – Év Innovációja 2025 verseny nevezési határidejét – így még 5 napig várjuk a nevezéseket!
2025-ben is indul a Trade magazin Inno d’Or – Év…
Tovább olvasom >Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >