Élelmiszer csúcskonferencia Londonban
Az élelmiszer világpiaci vezetői számára rendezik a szakma globális csúcskonferenciáját Londonban, június 23-tól 25-ig. A rendezvény fókuszában új stratégiák, információk a legutóbbi trendekről és érdekes gyakorlati megoldások állnak.A rendező a korábbi CIES és ECR Europe egyesüléséből létrejött új szervezet, a „The Consumer Goods Forum”. Az előadók közé tartozik a Magyarországon is jelen lévő cégek közül, szereplésük sorrendjében: Sir Terry Leahy, a Tesco elnök- vezérigazgatója; Paul Polman, az Unilever elnök-vezérigazgatója; Gianni Ciserani, a Procter&Gamble nyugat-európai elnöke; Paul Bulcke, a Nestlé elnök-vezérigazgatója; Hugh Grant, a Monsanto elnök-vezérigazgatója; s mások mellett előadást tart Lars Olofsson, a Carrefour elnök-vezérigazgatója is.
A program fő témakörei:
1. Versenyelőny a fogyasztók által irányított jövőben.
2. A fogyasztók magatartását és a forgalom növekedési lehetőségeit újraformáló trendek.
3. Társadalmi eredetű konfliktusok menedzselése.
4. Alkalmazkodás a fejlődő országok fogyasztóinak igényeihez.
5. Teendők; a társadalmi változások következményei az üzleti élet számára.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >