Eladási csúcsokat döntenek a Wiesbauer-Dunahús új Griller variációi
A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy a termékkínálat a vevők és a fogyasztók számára még vonzóbb legyen, a cég termékfelelősei úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportálják. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.
Az új grilltermékek előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst darálják, füstölik és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezelik. Ezáltal nem csak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyernek a termékek. Az elkészítés szintúgy lényeges része, a gondosan kiválasztott fűszerek használata. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás. A jelenleg előkészületben lévő, és jövőbeni fejlesztéseket továbbra is az ügyfelek és a fogyasztók kívánságaihoz igazítja a vállalat.
A Wiesbauer-Dunahús új Grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják a Wiesbauer partnerei az üzletek hűtőpolcain. Az összekötött, négy darabból álló termék a csomagolásból kivéve egyben, vagy könnyen szétválasztva, egyesével grillezhető, illetve sütőben süthető.
A csomagolás praktikus kialakításának köszönhetően a termék az áruházak hűtőpultjaiban is könnyen észrevehető. A díszcímke elhelyezése az átlátszó csomagoláson biztosítja, hogy a termék jól látható legyen.
Ezek a formabontó, kiváló minőségű, ízletes hússpecialitások különböző ízvilágban és dekoratív csomagolásban nem csak a grillszezonban döntenek majd eladási csúcsokat!
Kapcsolódó cikkeink
Erősödött az élő sertés exportja
A KSH adatai szerint Magyarország élősertés-kivitele 22,7 százalékkal 22,5 ezer…
Tovább olvasom >A magyar húsipar kihívásai és teljesítménye 2023-ban
A 2023-as év a magyar élelmiszeripar számára jelentős kihívásokkal telt,…
Tovább olvasom >A vágóüsző termelői ára emelkedett legnagyobb mértékben
Az AKI vágási statisztikai adatai szerint 2024 január–augusztusában a szarvasmarha…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >