A neve alapján az El Toro egy igazi, mediterrán világot, hispán konyhát képviselő vendéglő kellene, hogy legyen. Nagyon nem az. Sőt! A miliő, a minimáldizájn inkább hamisítatlan kozmopolita hangulatot hoz létre. Semmi extra, a helyiség korrekt, majdnem ingerszegény, de semmi baj, a vendég legalább teljesen a tányérra tud koncentrálni. Van is mire, mert az étlap összeállítása bizony felveszi a versenyt az élvonalbeli belvárosi trendi helyekkel is.
A fűszeres csirkeszárnyaktól a vajhalon át a fokhagymás királyrákig sokszínű a kép. Azért, aki spanyol ízek reményében érkezik, a tapasok, a serrano sonka vagy a gazpacho mellé kortyolt hispán borral vigasztalódhat. És hogy a névválasztás ne legyen öncélú – a konyha kizárólag kétéves, természetes körülmények között nevelt uruguayi marhák húsát használja.
Konyhafőnök: Fischer Ferenc
Budapest XIII., Pannónia u. 18.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >