Egzotikus ízzel gazdagszik a Kalumba Madagascar gincsaládja
Új italkülönlegességet vezet be idén a Zwack, hogy a ginkedvelők még szélesebb kínálatból választhassák ki kedvenc nyári hűsítőjüket. A Kalumba Madagascar Maracuja Gin a maracuja és a citromfű kombinációjával hoz felfrissülést a forró éjszakákba, megidézve a trópusok hangulatát.
A Zwack Család generációkon átívelő, több mint 200 éves tapasztalatát legendák, innovációit pedig mindig egy kis misztikum és rejtély övezi. A Kalumba története a dzsungelben kezdődött, a népszerű ginek Madagaszkárról és Afrikából származó gyógy- és fűszernövényekkel, köztük a névadó kalumbagyökérrel készülnek. A Kalumba White Gin és Spiced Gin mellé 2022-ben érkezett a mangós és vérnarancsos társ, a maracujával immár öttagúra bővült a Kalumba-kínálat. A trópusi illatokat és ízeket megidéző Kalumba Madagascar Maracuja Gin májustól kapható.
Az új, maracujás gin – többek között – citromhéj, citromfű, citrus mirtusz, kubebabors, rózsabors, citromnád, nemes babér, koriander, narancshéj, grapefruit héj és kalumbagyökér hozzáadásával készül, a frissítő lecsengésért a változatos gyümölcsös jegyek és a boróka összetéveszthetetlen zamata felel. Mindezek megteremtik az édes és savanykás ízjegyek harmóniáját. A ginkülönlegességet tradicionális módszerekkel készítik a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrájában.
A Kalumba Madagascar Maracuja Gin fogyasztása gin tonik koktél formájában javasolt.
Kapcsolódó cikkeink
Jön az Unicum Akusztik harmadik epizódja, színpadon: a Blahalouisiana
Az Unicum immár harmadik alkalommal hozza el a zene és…
Tovább olvasom >Semlegestől a karakteresig
Újjászületések és merész fejlesztések tanúi lehetünk a vodka világában, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >