Egzotikus ízzel gazdagszik a Kalumba Madagascar gincsaládja
Új italkülönlegességet vezet be idén a Zwack, hogy a ginkedvelők még szélesebb kínálatból választhassák ki kedvenc nyári hűsítőjüket. A Kalumba Madagascar Maracuja Gin a maracuja és a citromfű kombinációjával hoz felfrissülést a forró éjszakákba, megidézve a trópusok hangulatát.

Trópusi maracujával hozza el a nyarat a Kalumba
A Zwack Család generációkon átívelő, több mint 200 éves tapasztalatát legendák, innovációit pedig mindig egy kis misztikum és rejtély övezi. A Kalumba története a dzsungelben kezdődött, a népszerű ginek Madagaszkárról és Afrikából származó gyógy- és fűszernövényekkel, köztük a névadó kalumbagyökérrel készülnek. A Kalumba White Gin és Spiced Gin mellé 2022-ben érkezett a mangós és vérnarancsos társ, a maracujával immár öttagúra bővült a Kalumba-kínálat. A trópusi illatokat és ízeket megidéző Kalumba Madagascar Maracuja Gin májustól kapható.
Az új, maracujás gin – többek között – citromhéj, citromfű, citrus mirtusz, kubebabors, rózsabors, citromnád, nemes babér, koriander, narancshéj, grapefruit héj és kalumbagyökér hozzáadásával készül, a frissítő lecsengésért a változatos gyümölcsös jegyek és a boróka összetéveszthetetlen zamata felel. Mindezek megteremtik az édes és savanykás ízjegyek harmóniáját. A ginkülönlegességet tradicionális módszerekkel készítik a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrájában.
A Kalumba Madagascar Maracuja Gin fogyasztása gin tonik koktél formájában javasolt.
Kapcsolódó cikkeink
Örök elegancia
Élénk innovációs készség, növekvő kereslet a prémium termékekre, szerény HoReCa-szerep…
Tovább olvasom >Színpadon a Halott Pénz: megérkezett az Unicum Akusztik 4. adása!
Különleges hangulatot és izgalmas kollaborációt csempész a télbe az Unicum…
Tovább olvasom >Narancskeserű
A Zwack legújabb innovációja az Unicum Orange Bitter narancsos ízével…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >