Együttműködés az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem között a turisztikai szektor fejlődéséért
Együttműködési szerződést írt alá az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem duális képzés elindításáról, amelyben az egyetem hallgatóinak lehetőségük lesz gyakorlati tapasztalatot szerezni a hotelben, a régióban egyedülálló módon – közölte a BDPST Group az MTI-vel hétfőn.
Közölték: a megállapodás alapján a Tokaj Hegyalja Egyetem vendéglátás és turizmus szakos hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy az ötcsillagos Andrássy Kúria & Spa hotelben a gyakorlatban sajátítsák el az ágazatban szükséges ismereteket és készségeket.
Az Andrássy Kúria & Spa és a Tokaj Hegyalja Egyetem vezetőinek közös célja, hogy olyan képzési modellt alakítsanak ki, amely a turisztikai szektor aktuális igényeire reagálva segíti a hallgatókat a szakmai tapasztalatok elérésében, és hozzájárul a hazai turisztikai szektor folyamatos fejlődéséhez.
A 2015-ben alapított BDPST Group dinamikusan növekvő tőkebefektető cégcsoport, amely befektetéseket menedzsel a turisztikai ingatlanpiacon, a pénzügyi szektorban és a logisztikai területén – tették hozzá.
Kapcsolódó cikkeink
MTÜ: tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai a…
Tovább olvasom >MTÜ: Tovább erősítik a hazai vendéglátás versenyképességét a kormány javaslatai
A felszolgálási díj maximum mértékét meghatározó, valamint a borravaló adómentességét…
Tovább olvasom >Nacsa Lőrinc: turisztikai rekordév lehet az idei Magyarországon
Turisztikai rekordév lehet az idei Magyarországon, amihez a vallási turizmus…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >