Együtt harcol az élelmiszerpazarlás ellen a Rema 1000 és a Schulstad
Egyesítette erőit a Rema 1000 és a Schulsta, hogy minél nagyobb mértékben csökkentsék az élelmiszerpazarlást.
A két cég arra bátorítja a vásárlókat, hogy a maradék kenyeret alapanyagként használják fel, és ne dobják ki a szemétbe.
A kezdeményezés részeként a Rema 1000 és a Schulstad recepteket is kínál a fogyasztóknak , amelyekben a kenyeret hozzávalóként, vagy húspótlóként lehet használni.
Kapcsolódó cikkeink
Így harcolnak a hazai üzletláncok az élelmiszerpazarlás ellen
Sok vásárló számára még mindig nem világos, hogy a magyarországi…
Tovább olvasom >Dupla annyi ételt mentettek meg a magyar emberek
Tavaly ősszel még csak egymilliónál tartottak – mára ez megduplázódott.…
Tovább olvasom >Japán hazánk kiemelt mezőgazdasági partnere
A magyar uniós elnökség prioritásairól, az élelmiszerpazarlás csökkentéséről, és állategészségügyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >