Egyesült az EY és a denkstatt
A denkstatt mostantól „EY denkstatt” néven működik, az EY Globális Fenntarthatósági csapatának részeként – így több mint 60 szakértő segíti a hazai vállalatokat környezetvédelmi és fenntarthatósági kérdésekben.
A cikk a Trade magazin 2024/6-7. lapszámában olvasható.
Az egyesülés lehetővé teszi, hogy az EY átfogó ESG szolgáltatásokat nyújtson, beleértve a fenntarthatósági jelentéstételt, klímaváltozási és dekarbonizációs stratégiák készítését, valamint a környezetvédelmi átvilágításokat, illetve a fenntarthatósági jelentések könyvvizsgálatát is.
Az egyesített csapatban a klasszikus menedzsment tanácsadók, adótanácsadók és könyvvizsgálók találkoznak a természettudományi és műszaki területek szakértőivel, például környezetmérnökökkel és munkavédelmi szakértőkkel. Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója szerint a cél, hogy teljes körű és ágazatspecifikus megoldásokkal segítsék a vállalatokat a zöld átállás során.
Az EY 2020-ban karbonsemlegessé, 2021-ben karbonnegatívvá vált, és 2025-re a nettó zéró karbonkibocsátást tűzte ki célul. //
Kapcsolódó cikkeink
Fröccsenésmentes piszoár
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Láthatatlan kockázat a láncban – Mikroműanyagok az élelmiszeriparban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >2030-ra jelentősen csökkentené az új műanyag használatát a Schwarz Csoport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szép jövő előtt a növényi alapú élelmiszerek piaca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kozmetikai termékek csomagolását visszaváltó rendszerrel kísérletezik Németországban a Kaufland
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >XXI. Európai Kereskedelem Napja – Új koncepcióra és a partnerség erősítésére van szükség
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

