Egy lépéssel mások előtt – AGÓRA Konferencia
Az elmúlt hónapokban igen jelentős változások zajlottak a világgazdaságban, amely alól a magyar vállalatok sem húzhatják ki magukat: infláció, energiaárak, fenntarthatósági kérdések. A Magyar Termék Nonprofit Kft. éves hagyományos konferenciája ezeket a legaktuálisabb kihívásokat helyezi a fókuszba és vizsgálja meg. A szakmai programot díjátadó, élményprogram, vacsora és házibuli zárja.
Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 22., 12.00 óra
15:00 – 15:30 Érkezés, regisztráció
15:30 – 15:35 Köszöntő – Benedek Eszter, az Agóra konferencia házigazdája, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője
15:35 – 15:45 Megnyitó – dr. Nobilis Márton az Agrárminisztérium élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkára
15:45 – 16:05 Az infláció és ami mögötte van – Van okunk félelemre?
Hollósi Dávid, az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Agrár és Élelmiszeripari üzletágának ügyvezető igazgatója
16:05 – 16:20 Trendek, folyamatok – a fogyasztói árindex hatása a munkaerőpiacon
A Profession.hu képviselőjének előadása
16:20 – 16:50 Árképzés és alapanyagköltségek a kereskedelemben – kerekasztal-beszélgetés
• Kovács Krisztián, a Sofidel Hungary Kft. country sales managere
• Noszlopy Zoltán, a CBA beszerzési igazgatója
• Turcsán Tünde, a GfK Hungária FMCG-üzletágigazgatója,
• Szentesi Sándor, a SOLE-MIZO Zrt. kereskedelmi igazgatója
Moderátor: Barát Mihály, a Figyelo.hu főszerkesztő-helyettese.
16:50 – 17:10 Kávészünet
17:10 – 17:25 Maradjunk fókuszban a változás után is – az online kereskedelem új szabályai
Szórát Dávid Csaba, a Wolt Magyarország Kft. Retail Account and Development Leadere
17:25 – 17:40 Kezünkben a kulcs – az emelkedő energiaárak ellen is van megoldás
Balogh-Fazekas Anita, az InFend Energy Kft. kiemelt ügyfélmenedzsere
17:40 – 18:10 Klímavédelem és fenntarthatóság; a következő évek legfontosabb kérdései – kerekasztal-beszélgetés
• Maczelka Márk, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. kommunikációs vezetője,
• Simon Mátyás, a Simon Gyümölcs Kft. cégvezetője,
• Szappanos Péter, a Pápai Hús Kft. ügyvezetője,
• Szautner Péter, a FrieslandCampina Hungária Zrt. vezérigazgatója,
• Szöllősi Réka élelmiszer-politikai elemző, tanácsadó és szakíró
Moderátor: Kamasz Melinda Növekedés.hu főszerkesztője
18:10 – 18:30 Díjátadás
18:30 – 18:50 Fourtissimo zenekar
18:50 – 19:40 Vacsora szekszárdi borkülönlegességekkel kiegészítve
20:00 – Házibuli DJ-vel
A programváltoztatás jogát a rendezők fenntartják.
Az előadók és kerekasztal résztvevők felkérés alatt vannak.
A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Dress Code: semi formal.
A Grand Hotel Esztergomban korlátozott számban szobafoglalás lehetséges.
A rendezvénnyel és a szállással kapcsolatos további információ:
Kádár Anita +36 (20) 7757-786, kadar.anita@amagyartermek.hu
A programon való részvétel INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött.
SZÁLLÁSAJÁNLAT (önköltséggel): amennyiben szeretne szállást foglalni, kérlek mielőbb jelezze Kádár Anitának (kadar.anita@amagyartermek.hu / +36 (20) 7757-786)
- kétágyas szoba egyágyas használattal (reggelivel): 29.900 Ft
- kétágyas szoba kétágyas használattal (reggelivel): 32.900 Ft
Az esemény kiemelt támogatói az Agrárminisztérium és a Takarékbank Agrárcentrum.
Találkozzunk a Magyar Termék Agórán!
Kapcsolódó cikkeink
Októberben 2 százalékra gyorsult az eurózóna inflációja
Éves szinten 2 százalékra gyorsult a fogyasztói áremelkedés az euróövezetben…
Tovább olvasom >Bank360: Bevezeti a kormány az automatikus inflációkövető adóemeléseket
Automatikus adóemelést vezet be több adónál is a kormány. A…
Tovább olvasom >A Strand Fesztivál résztvevőit kérdezte a CBA az AI használatáról
A Strand Fesztiválon a Magyar Termék Nonprofit Kft.-vel közösen megjelent…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Nagy Márton: A hazai fogyasztás erősödik
A hazai fogyasztás erősödik, a belső kereslet és az ettől…
Tovább olvasom >Csokiláz és pikáns rendelések – a magyarok így ünneplik a halloweent
Különleges rendelések és új édességtrendek Közép-Európában: egyre népszerűbbek az intim…
Tovább olvasom >