Egy korszak legnépszerűbb itala volt
A legendás Lánchíd brandy, amely 1949-ben, a Lánchíd 100. születésnapján került először palackba, 70 évvel később megújult külsővel és gazdag ízvilággal tér vissza a köztudatba.
A magyar brandy történelmünk része, komoly eszmei értékkel bír, így nem hagyhattuk, hogy feledésbe merüljön ez a nemes ital.” – fogalmazottl Gulyás Csaba, a Zwack párlatszakértője. A Lánchíd brandy alapját egy 7 éves prémium francia borpárlat adja, melyet tölgy- és gesztenyefa hordókban érlelnek. A tradicionális receptet a mai kor ízlésének megfelelően megújították, csokoládés ízvilágát a háttérben vanília gazdagítja, teavirág és gesztenyeméz illatával pedig könnyed eleganciát sugall.
A Lánchíd brandy újraéleszti a brandyfogyasztás tradícióját, hamarosan útjára indítva a tematikus „Lánchíd élményvacsorák brandy-vel” sorozatot, ahol a vendégek Budapest elegáns éttermeiben brandy-vel készült ínyenc fogásokat és magát a Lánchíd Brandy-t kóstolhatják, aperitif és koktél formájában is.
Információ: www.facebook.com/lanchidbrandy
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >