Egy igazán erős húsvét lehet az idei az Univer új termékével
A merész ínyenceknek kedvez az Univer legújabb, limitált kiadású termékével. Az Erős Pistás Torma egy új, markáns árnyalattal egészítheti ki a húsvéti ízpalettát, ezzel inspirációt adva az ünnepre készülő háziasszonyoknak, és könnyeket csalva mindazok szemébe, akik szívesen összeházasítanák a torma csípős frissességét az Erős Pista ikonikus erejével.
A húsvét egy tavaszi ünnep, ilyenkor a természet újjáéledését is ünnepeljük – nem véletlen tehát, hogy az Univer Product Zrt. épp ebben az időszakban rukkol elő legújabb termékével, az Erős Pistás Tormával. Hiszen a torma csípősségének és az Erős Pista erejének köszönhetően valóban új életre kelhetünk.
Az új termékben ötvöződik a hagyománytisztelet és az innovatív, kísérletező szellem, ezáltal egy egyszerű, mégis nagyszerű gasztronómiai ínyencséget sikerült megálmodniuk a szakembereknek. Az Erős Pistás Torma karakteres ízével a füstölt, főtt és sült húsok kiváló kiegészítője lehet, de ugyanígy szendvicsekhez és salátákhoz is jól társítható.
„Ahogy a legtöbb ünnepünknek, úgy a húsvétnak is megvannak a tradicionális magyar ételei. A húsvéti ebéd nehezen képzelhető el az Univer tormája és Erős Pista nélkül. Úgy gondoltuk, az idén emeljük a tétet, és egy páratlan új termékkel kedveskedünk a vásárlóinknak”
– mondta el Bazsó Rita az Univer marketingigazgatója. Hozzátette:
„az Erős Pistás Tormában van merészség, játékosság, és persze erő is, így őszintén bízunk benne, hogy a kulináris rajongók nagy kedvence lesz”.
Az Erős Pistás Torma megjelenését kifejezetten húsvétra időzítette az Univer és limitált mennyiségben elérhető a boltok kínálatában. Ezért az extravagáns ízpárosítások szerelmeseinek érdemes bespájzolniuk belőle.
Az Univer chefjének, Ulrich Tamásnak köszönhetően pedig bárki igazi mesterszakáccsá vállhat az idén húsvétkor, ennek az Erős Pistás tormában pácolt lazacos szendvics receptnek az elkészítésével:
Hozzávalók (2 adaghoz):
1 teljes kiőrlésű baguette
200 g friss lazacfilé
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál cukor
1 evőkanál só
2 evőkanál Erős Pistás torma
1 érett avokádó
2 evőkanál Univer majonéz
1 csipet só és bors
1 teáskanál aprított koriander
Fél lime leve
4-5 retek vékonyra szeletelve
2 evőkanál krémsajt vagy vajkrém
Elkészítés:
Lazac pácolása: Keverjük össze a szójaszószt, cukrot, sót, Erős Pistás reszelt tormát egy kis tálban. A lazacfilét helyezzük egy edénybe, dörzsöljük be jól a páccal, fedjük le, és tegyük hűtőbe egy éjszakára. Helyezzünk rá egy kis súlyt, hogy a pác jól átjárja a halat.
Avokádókrém készítése: Az avokádót villával pépesítsük, majd adjuk hozzá a majonézt, Erős Pistás tormát, sót, borsot, aprított koriandert és a lime levét. Alaposan keverjük össze, hogy krémes állagot kapjunk.
Szendvics összeállítása: Vágjuk ketté a baguette-et, és kenjük meg az alsó felét az avokádókrémmel. A pácolt lazacot vékony szeletekre vágva helyezzük rá, majd rakjuk rá a vékonyra szeletelt retket. A baguette tetejét kenjük meg krémsajttal vagy vajkrémmel, és helyezzük rá a szendvics tetejére.
Tálalás: A szendvicset ferdén kettévágva kínáljuk, és élvezzük az ízek harmonikus találkozását!
Kapcsolódó cikkeink
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >További cikkeink
Föld napja: Felemás a magyar lakosság klímatudatossága
Április 22-e a Föld napja, így kifejezetten aktuális kérdés a…
Tovább olvasom >Országos kampányt indított a Tej Terméktanács a trappista sajt népszerűsítésére
A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista…
Tovább olvasom >Bizalomzuhanás a globális gazdaságban az amerikai vámháború nyomán
A világgazdaság vezető szereplőinek gazdasági bizalmi indexei jelentősen romlottak az…
Tovább olvasom >