Egészségcseppek – Zsírtalanítás szmájlival
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kis mennyiségű alkohol fogyasztása csökkenti az elhízás veszélyét, erre a következtetésre jutott egy texasi egyetem kutatása. A tanulmány szerint azok az emberek, akik sohasem fogyasztanak alkoholt, hajlamosabbak az elhízásra, mint akik rendszeresen fogyasztanak kis mennyiségű szeszes italt.
A tejtermékek csökkentik a szervezetben felhalmozódott zsírt egy, az elhízással foglalkozó amerikai kutatás szerint. A napi többszöri tejtermék fogyasztás zsírégető hatású, különösen, ha ez némi testmozgással is együtt jár.
Az asztaltszilva természetes antioxidánsként viselkedik különböző húskészítményekben. A Connecticuti Egyetem tudóscsoportja szerint a darált aszalt szilva bekeverése a húskészítményekbe elősegíti az elhízást akadályozó antioxidánsok beépülését a szervezetbe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fiatalok az agrár-élelmezési szektorban a FAO kutatása szerint
„A fiatalok helyzete az agrár-élelmezési rendszerekben” címmel tette közzé ma az…
Tovább olvasom >Egyre többen választják idén a Balatont Horvátország helyett – de nem dőlhetnek hátra a vendéglátósok
Bár erős forgalommal kecsegtet a 2025-ös nyári szezon a Balatonnál,…
Tovább olvasom >