Egészségcseppek – Zsírtalanítás szmájlival
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kis mennyiségű alkohol fogyasztása csökkenti az elhízás veszélyét, erre a következtetésre jutott egy texasi egyetem kutatása. A tanulmány szerint azok az emberek, akik sohasem fogyasztanak alkoholt, hajlamosabbak az elhízásra, mint akik rendszeresen fogyasztanak kis mennyiségű szeszes italt.
A tejtermékek csökkentik a szervezetben felhalmozódott zsírt egy, az elhízással foglalkozó amerikai kutatás szerint. A napi többszöri tejtermék fogyasztás zsírégető hatású, különösen, ha ez némi testmozgással is együtt jár.
Az asztaltszilva természetes antioxidánsként viselkedik különböző húskészítményekben. A Connecticuti Egyetem tudóscsoportja szerint a darált aszalt szilva bekeverése a húskészítményekbe elősegíti az elhízást akadályozó antioxidánsok beépülését a szervezetbe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >