Egészségcseppek – Zsírtalanítás szmájlival
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kis mennyiségű alkohol fogyasztása csökkenti az elhízás veszélyét, erre a következtetésre jutott egy texasi egyetem kutatása. A tanulmány szerint azok az emberek, akik sohasem fogyasztanak alkoholt, hajlamosabbak az elhízásra, mint akik rendszeresen fogyasztanak kis mennyiségű szeszes italt.
A tejtermékek csökkentik a szervezetben felhalmozódott zsírt egy, az elhízással foglalkozó amerikai kutatás szerint. A napi többszöri tejtermék fogyasztás zsírégető hatású, különösen, ha ez némi testmozgással is együtt jár.
Az asztaltszilva természetes antioxidánsként viselkedik különböző húskészítményekben. A Connecticuti Egyetem tudóscsoportja szerint a darált aszalt szilva bekeverése a húskészítményekbe elősegíti az elhízást akadályozó antioxidánsok beépülését a szervezetbe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Még a Mikulás hazájából is érkeznek kürtöskalácsot enni – rekordévet hozhat az ünnepi szezon Budapesten
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NKFH: több mint 15 millió forint kártalanítás járt a légiutasoknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Walmart vadorzói – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >


