Egészségcseppek – Zsírtalanítás szmájlival
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kis mennyiségű alkohol fogyasztása csökkenti az elhízás veszélyét, erre a következtetésre jutott egy texasi egyetem kutatása. A tanulmány szerint azok az emberek, akik sohasem fogyasztanak alkoholt, hajlamosabbak az elhízásra, mint akik rendszeresen fogyasztanak kis mennyiségű szeszes italt.
A tejtermékek csökkentik a szervezetben felhalmozódott zsírt egy, az elhízással foglalkozó amerikai kutatás szerint. A napi többszöri tejtermék fogyasztás zsírégető hatású, különösen, ha ez némi testmozgással is együtt jár.
Az asztaltszilva természetes antioxidánsként viselkedik különböző húskészítményekben. A Connecticuti Egyetem tudóscsoportja szerint a darált aszalt szilva bekeverése a húskészítményekbe elősegíti az elhízást akadályozó antioxidánsok beépülését a szervezetbe.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >