Egészségcseppek – Zsírtalanítás szmájlival

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 11. 10:19

Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…

Kis mennyiségű alkohol fogyasztása csökkenti az elhízás veszélyét, erre a következtetésre jutott egy texasi egyetem kutatása. A tanulmány szerint azok az emberek, akik sohasem fogyasztanak alkoholt, hajlamosabbak az elhízásra, mint akik rendszeresen fogyasztanak kis mennyiségű szeszes italt.

A tejtermékek csökkentik a szervezetben felhalmozódott zsírt egy, az elhízással foglalkozó amerikai kutatás szerint. A napi többszöri tejtermék fogyasztás zsírégető hatású, különösen, ha ez némi testmozgással is együtt jár.

Az asztaltszilva természetes antioxidánsként viselkedik különböző húskészítményekben. A Connecticuti Egyetem tudóscsoportja szerint a darált aszalt szilva bekeverése a húskészítményekbe elősegíti az elhízást akadályozó antioxidánsok beépülését a szervezetbe.

Egeszsegcseppek - Zsirtalanitas szmajlival

Kapcsolódó cikkeink