Egészségcseppek – Teljes kiőrlésű gabona
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Az USDA Medical Research intézet másfél évtizedes vizsgálatai azt bizonyítják, hogy a teljes kiőrlésű gabonák gyermekkori fogyasztása gátolja a magas vérnyomás, diabétesz, szívbetegségek, sőt, rákbetegségek későbbi kialakulását is.
A teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztása csökkenti a mellrák kialakulásának veszélyét, a terhesség időszakában fogyasztott gabona a születő lányoknál is csökkentik a mellrák későbbi kialakulásának kockázatát.
A teljes kiőrlésű gabonából készült termékek csökkenthetik a gyermekkori elhízásért felelős túlevést, falánkságot. Egy kanadai kutatás kimutatta, hogy a jelenlegi mértéknél sokkal nagyobb arányban kellene teljes kiőrlésű termékeket fogyasztaniuk mind a gyermekeknek, mind a felnőtteknek, hogy megelőzzék az elhízás és ennek szövődményeként fellépő keringési zavarok és más betegségek veszélyét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Chez mélyhűtő!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					