Egészségcseppek – Szőlő

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 02. 17. 10:45

Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…

Kaliforniai fogorvosok állítják, hogy a mazsolában található savak megölik a fogak romlásáért felelős baktériumokat.

A szőlőhéjban, és ennek folytán a vörösborokban is megtalálható resveratrol nevű vegyület megóv a cukorbetegségtől és a túlzott falánkságtól, emiatt kiválóan illeszthető be a speciális étrendekbe és fogyókúrákba, erre az eredményre jutott a Strasbourgi Molekuláris és Sejtbiológiai Kutatóintézet tudóscsoportja.

Egy kanadai kutatás szerint a vörösbor segít megelőzni, illetve kezelni a fogínygyulladást

Egeszsegcseppek - Szőlő

Kapcsolódó cikkeink