Egészségcseppek – Szőlő
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kaliforniai fogorvosok állítják, hogy a mazsolában található savak megölik a fogak romlásáért felelős baktériumokat.
A szőlőhéjban, és ennek folytán a vörösborokban is megtalálható resveratrol nevű vegyület megóv a cukorbetegségtől és a túlzott falánkságtól, emiatt kiválóan illeszthető be a speciális étrendekbe és fogyókúrákba, erre az eredményre jutott a Strasbourgi Molekuláris és Sejtbiológiai Kutatóintézet tudóscsoportja.
Egy kanadai kutatás szerint a vörösbor segít megelőzni, illetve kezelni a fogínygyulladást
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megújult turisztikai képzést indít a Visit Hungary és a Magyar Turizmus Akadémia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A svédasztalos menzák biztonságos üzemeltetésére figyelmeztet a Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lezárult az E-bike Program 2025 pályázati szakasza
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >