Egészségcseppek – Szőlő
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kaliforniai fogorvosok állítják, hogy a mazsolában található savak megölik a fogak romlásáért felelős baktériumokat.
A szőlőhéjban, és ennek folytán a vörösborokban is megtalálható resveratrol nevű vegyület megóv a cukorbetegségtől és a túlzott falánkságtól, emiatt kiválóan illeszthető be a speciális étrendekbe és fogyókúrákba, erre az eredményre jutott a Strasbourgi Molekuláris és Sejtbiológiai Kutatóintézet tudóscsoportja.
Egy kanadai kutatás szerint a vörösbor segít megelőzni, illetve kezelni a fogínygyulladást
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >