Egészségcseppek – Szőlő
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kaliforniai fogorvosok állítják, hogy a mazsolában található savak megölik a fogak romlásáért felelős baktériumokat.
A szőlőhéjban, és ennek folytán a vörösborokban is megtalálható resveratrol nevű vegyület megóv a cukorbetegségtől és a túlzott falánkságtól, emiatt kiválóan illeszthető be a speciális étrendekbe és fogyókúrákba, erre az eredményre jutott a Strasbourgi Molekuláris és Sejtbiológiai Kutatóintézet tudóscsoportja.
Egy kanadai kutatás szerint a vörösbor segít megelőzni, illetve kezelni a fogínygyulladást
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >