Egészségcseppek – Szőlő
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Kaliforniai fogorvosok állítják, hogy a mazsolában található savak megölik a fogak romlásáért felelős baktériumokat.
A szőlőhéjban, és ennek folytán a vörösborokban is megtalálható resveratrol nevű vegyület megóv a cukorbetegségtől és a túlzott falánkságtól, emiatt kiválóan illeszthető be a speciális étrendekbe és fogyókúrákba, erre az eredményre jutott a Strasbourgi Molekuláris és Sejtbiológiai Kutatóintézet tudóscsoportja.
Egy kanadai kutatás szerint a vörösbor segít megelőzni, illetve kezelni a fogínygyulladást
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >