Egészségcseppek – Rostot, de ezerrel!
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
A müzlit fogyasztó lányok átlagos testsúlya alacsonyabbnak bizonyult azoknál, mint akik nem fogyasztanak rendszeresen ilyen ételt, erre a következtetésre jutott a Maryland Medical Research Institute felmérése.
Egy bostoni felmérés szerint kisebb a szívbetegségek kialakulásának veszélye azoknál, akik legalább hetente kétszer teljeskiörlésű gabonapelyhet fogyasztanak reggelire.
Spanyol kutatók szerint az oldható rostok fogyasztása segítheti az emésztést és az anyagcserét, valamint segíthet egyes ráktípusok kockázatának csökkentésében, és a cukorbaj, a székrekedés, valamint az elhízás megelőzésében.
A rizskorpa segít csökkenteni a magas vérnyomást, erre az eredményre jutottak japán tudósok, egyelőre még csak patkányokon végzett kísérletek során.
Kapcsolódó cikkeink
Évente közel 40 különböző kereskedőnél vásárolnak az amerikai fogyasztók
A Circana friss kutatása szerint az amerikai háztartások egy éven…
Tovább olvasom >Modern idő(se)k
Az „ezüstgeneráció” egyre meghatározóbb szereplője az FMCG-piacnak Európa-szerte: a szenior…
Tovább olvasom >Ellátási lánc: kevésbé hatékony az AI a frontvonalban
A Gartner friss adatai szerint a generatív mesterséges intelligencia (AI)…
Tovább olvasom >További cikkeink
Együttműködési megállapodást kötött az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ és az MKIK
Együttműködési megállapodást kötött az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ (AÖFK)…
Tovább olvasom >Filantróp megközelítéssel
Jelentős előrelépést ért el a munkaerőpiaci befogadás előmozdítása terén a…
Tovább olvasom >Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >