Egészségcseppek – kávé, II.
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Egy osztrák kutatás szerint napi három feketekávé csökkenti a szellemi képességek romlásának folyamatát. A koffein segíti az agyműködési funkciókat az agy egyes területeire gyakorolt hatásának köszönhetően.
A kávéban található antioxidánsok hatékonyak lehetnek a rákmegelőzésben egy amerikai élelmiszerkutató intézet szerint. A tanulmány rámutat, hogy a kávéfogyasztás megvédhet az Alzheimer kór kialakulása ellen is.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >Érzelmek és emlékek
A desszertnek érzelmeket, emlékeket kell ébreszteni – ez Tiziano Mita…
Tovább olvasom >