Egészségcseppek – kávé, II.
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Egy osztrák kutatás szerint napi három feketekávé csökkenti a szellemi képességek romlásának folyamatát. A koffein segíti az agyműködési funkciókat az agy egyes területeire gyakorolt hatásának köszönhetően.
A kávéban található antioxidánsok hatékonyak lehetnek a rákmegelőzésben egy amerikai élelmiszerkutató intézet szerint. A tanulmány rámutat, hogy a kávéfogyasztás megvédhet az Alzheimer kór kialakulása ellen is.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >