Egészségcseppek – kávé, II.
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Egy osztrák kutatás szerint napi három feketekávé csökkenti a szellemi képességek romlásának folyamatát. A koffein segíti az agyműködési funkciókat az agy egyes területeire gyakorolt hatásának köszönhetően.
A kávéban található antioxidánsok hatékonyak lehetnek a rákmegelőzésben egy amerikai élelmiszerkutató intézet szerint. A tanulmány rámutat, hogy a kávéfogyasztás megvédhet az Alzheimer kór kialakulása ellen is.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >