Egészségcseppek – kávé, II.
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben, ivásban…
Egy osztrák kutatás szerint napi három feketekávé csökkenti a szellemi képességek romlásának folyamatát. A koffein segíti az agyműködési funkciókat az agy egyes területeire gyakorolt hatásának köszönhetően.
A kávéban található antioxidánsok hatékonyak lehetnek a rákmegelőzésben egy amerikai élelmiszerkutató intézet szerint. A tanulmány rámutat, hogy a kávéfogyasztás megvédhet az Alzheimer kór kialakulása ellen is.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >