Egészségcseppek – B-vitamin
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben…
– Svéd és amerikai tudósok kutatása szerint a megnövelt természetes (azaz ételekből származó) B-vitamin bevitel csökkenti a hasnyálmirigyrák veszélyét. (National Cancer Institute)
– Az idősödő szervezet agyműködésének romlását gátolják a citrusok és a B- vitamint tartalmazó zöldleveles zöldségek a Nutritional Epidemiology Program keretében elvégzett kutatás szerint.
– A sör egészséges – legalábbis nem túl nagy mennyiségben – erősítették meg amerikai tudósok, ugyanis B-vitamint, antioxidánsokat, folsavat és niacint tartalmaz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megújult turisztikai képzést indít a Visit Hungary és a Magyar Turizmus Akadémia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A svédasztalos menzák biztonságos üzemeltetésére figyelmeztet a Nébih
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Lezárult az E-bike Program 2025 pályázati szakasza
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >