Egészségcseppek – B-vitamin
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben…
– Svéd és amerikai tudósok kutatása szerint a megnövelt természetes (azaz ételekből származó) B-vitamin bevitel csökkenti a hasnyálmirigyrák veszélyét. (National Cancer Institute)
– Az idősödő szervezet agyműködésének romlását gátolják a citrusok és a B- vitamint tartalmazó zöldleveles zöldségek a Nutritional Epidemiology Program keretében elvégzett kutatás szerint.
– A sör egészséges – legalábbis nem túl nagy mennyiségben – erősítették meg amerikai tudósok, ugyanis B-vitamint, antioxidánsokat, folsavat és niacint tartalmaz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >Ma is megbéníthatja az európai turizmust egy vulkán?
Tizenöt évvel az izlandi Eyjafjallajökull vulkán 2010-es kitörése után, amely…
Tovább olvasom >Addikció – A nap képe
Mosd ki a szádat szappannal – büntették sokévtizede a csúnyán…
Tovább olvasom >