Egészségcseppek – B-vitamin
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben…
–	Svéd és amerikai tudósok kutatása szerint a megnövelt természetes (azaz ételekből származó) B-vitamin bevitel csökkenti a hasnyálmirigyrák veszélyét. (National Cancer Institute)
–	Az idősödő szervezet agyműködésének romlását gátolják a citrusok és a B- vitamint tartalmazó zöldleveles zöldségek a Nutritional Epidemiology Program keretében elvégzett kutatás szerint.
–	A sör egészséges – legalábbis nem túl nagy mennyiségben – erősítették meg amerikai tudósok, ugyanis B-vitamint, antioxidánsokat, folsavat és niacint tartalmaz. 
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Chez mélyhűtő!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó II. – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nagy Márton: újabb lépés a turizmus fejlesztésében
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

					
					
					
