Egészségcseppek – B-vitamin
Sorozatunkban megmutatjuk, mi a jó (még) az evésben…
– Svéd és amerikai tudósok kutatása szerint a megnövelt természetes (azaz ételekből származó) B-vitamin bevitel csökkenti a hasnyálmirigyrák veszélyét. (National Cancer Institute)
– Az idősödő szervezet agyműködésének romlását gátolják a citrusok és a B- vitamint tartalmazó zöldleveles zöldségek a Nutritional Epidemiology Program keretében elvégzett kutatás szerint.
– A sör egészséges – legalábbis nem túl nagy mennyiségben – erősítették meg amerikai tudósok, ugyanis B-vitamint, antioxidánsokat, folsavat és niacint tartalmaz.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >Visit Hungary: már több mint 10 millió turista érkezett az országba
Idén július 23-án lépte túl a vendégek száma a 10…
Tovább olvasom >Durva áremelkedés jöhet: akár 1000 forinttal is drágulhat egy doboz cigaretta
Komoly drágulás fenyegeti a dohányosokat Magyarországon: az Európai Bizottság új…
Tovább olvasom >