Eddigi legrosszabb szezonját kezdi a kubai cukoripar
A kubai cukoripar minden idők legrosszabb szezonjához közelít a hivatalos jelentések szerint. A helyzet a nemzeti büszkeséget és a gazdasági növekedést egyaránt sújtja.

Nagyon rossz az idei termés
A 2022-es learatható cukornád mennyisége még a tavalyi rekordalacsony aránynál is kevesebb lesz. Jelenleg a kormány által kitűzött 900 ezer tonnához képest várhatóan legalább 30%-kal kevesebb eredményt tudnak csak produkálni a termelők.
A cukor valaha Kuba büszkesége volt, amely egyúttal elengedhetetlen alapanyagként szolgált a rumgyártáshoz.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Visszaesett az unió cukorimportja
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rum nélkül maradhat Kuba? – Cukorhiány bénítja meg a szigetország ikonikus iparágát
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Folytatódik a Bacardi és Kuba jogi csatája a Havana Club védjegyért
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A HORECA szektor az Alimentaria+Hostelco 2026-tal közösen formálja a vendéglátás jövőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A retail-szektor kihívásai: válságállóbbá edződött a kiskereskedelem
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Hogyan kerülhetőek el az online vásárlás bosszúságai?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
