Don Francesco durum levestészta
Végre itt!! Szinte egyedüliként, a csomagolt és a gasztropiacon durum alapanyagú levesbetétek, 200 g és 3000 g kiszerelésben. Környezettudatos törekvéseink első lépéseként a kis kiszerelés, még zöldebb, 10–30%-ban újrahasznosított fólia felhasználásával kerül a boltok polcaira. Három kedvelt alapformátummal: csiga, eperlevél cérnácska. A durumbúza magasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mint más búzafajták, ami hozzájárul a tészta tápláló jellegéhez és a hosszabb ideig tartó telítettséghez. A durum búzalisztből készült tészta általában jobban megőrzi formáját, és nem fő szét könnyen, sokféle ételhez felhasználható, például olasz tésztaételekhez, salátákhoz, levesekhez és még sok más ételhez.
Bevezetés hónapja: 2024. április–május
Bevezetési kedvezmények és támogatások: újságos aktivitás, augusztustól MT -l közös nyeremény széf ajándék piramissal
Kapcsolatfelvétel: Mary-Ker Pasta Kft.
Kapcsolattartó: Hajduné Reinwald Anita értékesítési igazgató,
T.: 06-20-447-2847;
e-mail: hajdune@dunakesziteszta.hu
Kapcsolódó cikkeink
Liszt, tojás… és egy csipetnyi kreativitás
Egyediségre, különbözőségre, ötletekre van szükségük a tésztamárkáknak, hogy az elkerülhetetlen…
Tovább olvasom >„Kész vagyok átvenni a vállalat vezetését” – Generációváltás a Mary-Ker Pastánál
A generációváltás mindig fontos időszak egy családi vállalkozás életében. Ifj.…
Tovább olvasom >Szerencseszéf nyereményjáték A Magyar Termék Nonprofit Kft. közösségi aktivitása
A Magyar Termék Nonprofit Kft. 14. alkalommal indította el népszerű Szerencseszéf nyereményjátékát,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kezdő vállalkozóknak indít díjmentes képzést a Kamara
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) a területi kamarák közreműködésével…
Tovább olvasom >Rekord magasságba szökött a svájci Lidl sajtexportja tavaly
Tizenöt éves fennállásának legerősebb évét zárta a svájci Lidl sajtexport…
Tovább olvasom >Alkoholmentes sörbe invesztál Robbie Williams
Robbie Williams személyében befektetőt kapott az ausztrál Heaps Normal alkoholmentes…
Tovább olvasom >