Don Francesco durum levestészta
Végre itt!! Szinte egyedüliként, a csomagolt és a gasztropiacon durum alapanyagú levesbetétek, 200 g és 3000 g kiszerelésben. Környezettudatos törekvéseink első lépéseként a kis kiszerelés, még zöldebb, 10–30%-ban újrahasznosított fólia felhasználásával kerül a boltok polcaira. Három kedvelt alapformátummal: csiga, eperlevél cérnácska. A durumbúza magasabb fehérjetartalommal rendelkezik, mint más búzafajták, ami hozzájárul a tészta tápláló jellegéhez és a hosszabb ideig tartó telítettséghez. A durum búzalisztből készült tészta általában jobban megőrzi formáját, és nem fő szét könnyen, sokféle ételhez felhasználható, például olasz tésztaételekhez, salátákhoz, levesekhez és még sok más ételhez.
Bevezetés hónapja: 2024. április–május
Bevezetési kedvezmények és támogatások: újságos aktivitás, augusztustól MT -l közös nyeremény széf ajándék piramissal
Kapcsolatfelvétel: Mary-Ker Pasta Kft.
Kapcsolattartó: Hajduné Reinwald Anita értékesítési igazgató,
T.: 06-20-447-2847;
e-mail: hajdune@dunakesziteszta.hu
Kapcsolódó cikkeink
Szerencseszéf nyereményjáték A Magyar Termék Nonprofit Kft. közösségi aktivitása
A Magyar Termék Nonprofit Kft. 14. alkalommal indította el népszerű Szerencseszéf nyereményjátékát,…
Tovább olvasom >Agóra-Vízió: A Magyar Termékek iránt a jövőben sem csökken majd a kereslet
Rendkívül sikeres 10. jubileumi konferenciát tartott a Magyar Termék Nonprofit Kft.…
Tovább olvasom >Már minden Auchan-áruházban lehet muncholni
Május elejétől már minden Auchanban az eredeti árhoz képest akár…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Az irodapiacon túlkínálat, a kiskereskedelmi ingatlanok és szállodák terén visszatérő kereslet várható 2025-ben
A magyar kereskedelmi ingatlanpiacot jelenleg a tranzakciószámok csökkenése és a…
Tovább olvasom >