Dining pack
Nem is régen írtunk – ázsiai példákra hivatkozva – olyan éttermi szolgáltatásokról, amelyek segítségével egy-egy üzlet az otthoni ételkészítéshez járul hozzá alapanyagokkal, sőt, azok „konyhakészre” formálásával is. Mi sem gondoltuk, hogy az ötlet Magyarországon is ilyen hamar megvalósul: a Baldaszti’s „gourmet központ” bisztrójában és delikátüzletében egyaránt elérhető lesz a két- és négyszemélyes „dining pack”. Folyamatosan változó választékban, két-háromféle fogáshoz vihetik haza, vagy rendelhetik meg az ínyencek a prémium minőségű, porciózott hozzávalókat, hogy aztán a főzés folyamatával maguk hajtsák végre a receptekben jelölt utolsó utasításokat. A dining pack ötlete nyilvánvalóan a különleges alapanyagokhoz kötődik, mi azonban hozzátennénk: bármely friss alapanyagokkal dolgozó étterem használhatja holtidőkben felszabaduló szabad kapacitását arra, hogy a készételek mellett otthon elkészíthető ebédhez, vacsorához kínáljon csomagokat a környezetében élőknek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rekordszinten az állásban lévő nők száma
Tavaly átlagosan 2 millió 155 ezer aktív korú nő állt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor bemutatta a magyar gazdasági stratégia négy pontját
Orbán Viktor miniszterelnök a 2025-ös Gazdasági Évnyitón ismertette a magyar…
Tovább olvasom >Tudásalapú jövőképet vázolt fel az MKIK elnöke a 2025-ös Gazdasági Évnyitón
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) megújult jövőképe a vállalkozók…
Tovább olvasom >