Dining pack
Nem is régen írtunk – ázsiai példákra hivatkozva – olyan éttermi szolgáltatásokról, amelyek segítségével egy-egy üzlet az otthoni ételkészítéshez járul hozzá alapanyagokkal, sőt, azok „konyhakészre” formálásával is. Mi sem gondoltuk, hogy az ötlet Magyarországon is ilyen hamar megvalósul: a Baldaszti’s „gourmet központ” bisztrójában és delikátüzletében egyaránt elérhető lesz a két- és négyszemélyes „dining pack”. Folyamatosan változó választékban, két-háromféle fogáshoz vihetik haza, vagy rendelhetik meg az ínyencek a prémium minőségű, porciózott hozzávalókat, hogy aztán a főzés folyamatával maguk hajtsák végre a receptekben jelölt utolsó utasításokat. A dining pack ötlete nyilvánvalóan a különleges alapanyagokhoz kötődik, mi azonban hozzátennénk: bármely friss alapanyagokkal dolgozó étterem használhatja holtidőkben felszabaduló szabad kapacitását arra, hogy a készételek mellett otthon elkészíthető ebédhez, vacsorához kínáljon csomagokat a környezetében élőknek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: áprilisban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 5,0, az előző havit 2,0 százalékkal haladta meg
2025. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint…
Tovább olvasom >Csökkent a FAO élelmiszerár-indexe májusban
Csökkent az élelmiszertermékek világpiaci árának referenciaértéke májusban az előző hónaphoz…
Tovább olvasom >Az euróövezetben nőtt a kiskereskedelmi forgalom áprilisban
Havi és éves összehasonlításban egyaránt nőtt a kiskereskedelmi forgalom az…
Tovább olvasom >