Dining pack
Nem is régen írtunk – ázsiai példákra hivatkozva – olyan éttermi szolgáltatásokról, amelyek segítségével egy-egy üzlet az otthoni ételkészítéshez járul hozzá alapanyagokkal, sőt, azok „konyhakészre” formálásával is. Mi sem gondoltuk, hogy az ötlet Magyarországon is ilyen hamar megvalósul: a Baldaszti’s „gourmet központ” bisztrójában és delikátüzletében egyaránt elérhető lesz a két- és négyszemélyes „dining pack”. Folyamatosan változó választékban, két-háromféle fogáshoz vihetik haza, vagy rendelhetik meg az ínyencek a prémium minőségű, porciózott hozzávalókat, hogy aztán a főzés folyamatával maguk hajtsák végre a receptekben jelölt utolsó utasításokat. A dining pack ötlete nyilvánvalóan a különleges alapanyagokhoz kötődik, mi azonban hozzátennénk: bármely friss alapanyagokkal dolgozó étterem használhatja holtidőkben felszabaduló szabad kapacitását arra, hogy a készételek mellett otthon elkészíthető ebédhez, vacsorához kínáljon csomagokat a környezetében élőknek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Tízmilliók egy nyitófüllel – elindult a XIXO történetének legnagyobb nyereményjátéka
Idén nyáron minden eddiginél nagyobb dobásra készül a XIXO: elindult…
Tovább olvasom >