Destillata 2009
A világ legjobb párlatai és pálinkái a hagyományokhoz híven az idén is megmérették magukat a bécsi Destillatán, e mértékadó nemzetközi párlatversenyen, ahová 13 országból több mint 1600 párlat érkezett. A 188 főzde közül az összesített győztes magyar lett: az „Év Főzdéje”, a „Nemzetgyőztes” és az „Év Főzőmestere” címeket az Agárdi Pálinkafőzde nyerte el. Magyarországról négy pálinka nyerte el az „Év Pálinkája” címet, továbbá 5 arany-, 32 ezüst- és 55 bronzéremmel s jó néhány különdíjjal tértek haza főzdéink a Destillatáról. A magyar nevezők díjait Gráf József szakminiszter, Wolfgang Lukas, a Destillata igazgatója és Panyik Gáborné dr., a Pálinka Céh Egyesület elnöke adta át a Művészetek Palotájában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Nyárindító bor és pezsgő ünnep a Szabadság téren
A nagy sikerű Bor & Pezsgő Fesztivál és Junibor Ünnep…
Tovább olvasom >Megnyitott a dubaji Gulfood, 24 kiállító az AMC standján
A világ vezető élelmiszeripari szakkiállításai közül az egyik a dubaji…
Tovább olvasom >Kihirdették a 10. jubileumi K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit
Tizedszer hirdették ki a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázat nyerteseit.…
Tovább olvasom >