Cukorral is fokozható lesz az alkoholszint
A vita már csak a hozzáadott cukor mértékéről szól, az unió 1, Magyarország 2 százalékot szeretne.
Áttörés következett be az Európai Unió tagországai között az uniós borágazat reformjáról folyó tárgyalásokon. Az uniós javaslatok között immár nem szerepel az, hogy cukrot a reform életbe lépését követően egyáltalán nem lehet használni az alkoholfok javítására. Az Európai Bizottság javaslata egy százalékban határozná meg a felső szintet, amelyhez rendkívüli helyzetben még fél százalékot hozzá lehetne adni.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Rekord magasságba szökött a svájci Lidl sajtexportja tavaly
Tizenöt éves fennállásának legerősebb évét zárta a svájci Lidl sajtexport…
Tovább olvasom >Alkoholmentes sörbe invesztál Robbie Williams
Robbie Williams személyében befektetőt kapott az ausztrál Heaps Normal alkoholmentes…
Tovább olvasom >Bővíti sajtgyártó kapacitását az Arla Foods Bahreinben
50,9 millió eurót, azaz mintegy 59,4 millió dollárt invesztál az…
Tovább olvasom >