Csúcsokat döntött a SpaTrend a Construmán
2015 különleges évnek számít a SpaTrend Kft életében. Nem csupán látványosabb, de minden korábbinál nagyobb területen megrendezett kiállítással, és egy Grillversennyel is készült a Construma, Otthon Desing 2015 kiállításra a SpaTrend csapata.
A kiállítás 5 napja alatt a 250 nm-en berendezett beltéri és 100 nm-es a szabadtéri Briol King standon az eddigieknél nagyobb csapattal, 15 értékesítővel és hostesszel várták vendégeiket a SpaTrend munkatársai.
Az eredmények minden várakozást felülmúlták: mintegy 1500-1600 látogató volt kíváncsi a standokon kiállított jakuzzikra, kerti bútorokra és grill szettekre. Nagy sikert arattak a minimál stílusú Jati and Kebon bútorok, amelyek most debütáltak Magyarországon, de a legnagyobb érdeklődésnek még mindig az Ethos Luxor örvend.
A kiállítás ideje alatt került sor a SpaTrend Kft Grillreceptek.hu által elindított online séfverseny, a Séf a Rácson döntőjének lebonyolítására is. A döntőbe került versenyzők a látogatók és a neves zsűri előtt –Gianni Annoni étteremtulajdonos, Kis Sándor a Miele séfje, Peter Zeitler Németország grillbajnoka és Vezse Roland a SpaTrend tulajdonosa –készítették el két fogásból álló verseny grill táljaikat. Hosszas mérlegelés után Lendvai Zoltán nyerte meg a Broil King közel félmillió forintos faszenes grill szettjét.
Mint Vezse Roland elmondta, a verseny kiírásának egyik célja a grillezés kultúrájának magyarországi népszerűsítése volt. Az online versenyre nem csak receptekkel, de video blogokkal is jelentkezhettek a grillséf jelöltek, akik közül az online szurkolóknak köszönhetően 5 versenyző került be a döntőbe. „Fontosnak éreztük azt is, hogy rámutassunk, milyen sokféle ételt lehet elkészíteni a grillrácson. Bárki nagyon könnyen válhat jó szakáccsá, ám egy profi grill séfnek már tapasztalatra és eszközhasználatra is szüksége van. Ebben a Broil King gáz grillszettjei és a Broil King KEG faszén tüzelésű készüléke kiváló társ lehet.”
Kapcsolódó cikkeink
Már lehet jelentkezni a S.Pellegrino Young Chef Academy 2022/23 versenyre
Ötödik alkalommal is elindul a gasztronómia jövőjét formáló S.Pellegrino Young…
Tovább olvasom >Kelemen Roland nyerte a fenntarthatósági különdíjat a Bocuse d’Or budapesti döntőjén
Kelemen Roland, a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Aqua-Sol séfje büszkélkedhet a…
Tovább olvasom >Személyi változás a Hungexpo Zrt-nél
Távozik a Hungexpo Zrt-től Szalai Levente kiállításigazgató. A tapasztalt szakember…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Új fejezet nyílt a Pizza Hut történetében: Magyarországi modell alapján újulhat meg az étteremlánc
Szeptember 12-én vágták át a szalagot Pécs legnépszerűbb sétálóutcájában, a…
Tovább olvasom >Már 150 millió darab palackot, üveget és alumínium dobozt váltottak vissza a Lidl áruházakban
Mérföldkőhöz érkezett az új visszaváltási rendszerben a Lidl Magyarország. A…
Tovább olvasom >