Csomagolási fejlesztés a Hungeritnél
Egyedülálló csomagolást fejlesztett ki a Hungerit Zrt. a Sealed Air Cryovac céggel együttműködve.Az új MULTIIVAC Darfresh® csomagológép-beruházásnak köszönhetően a friss, csomagolt baromfihús eddigi, 8-10 napos eltarthatósági ideje –2 és +4 Celsius-fok között immár 18-21 napra nőtt anélkül, hogy tartósítószert adnának hozzá. Mind a gyártó, mind pedig a kereskedelem és a végfelhasználó számára rendkívüli előnyt jelent az, hogy a beruházásnak köszönhetően a kapacitás nagyságrendekkel nőtt: a gép az eddigi 100-200 kg helyett egy óra alatt csaknem 1 tonnányit képes becsomagolni.
A Hungerit beruházásának értéke megközelíti a 100 millió forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Századvég: javult a lakosság saját anyagi helyzetének megítélése júliusban
Javult a lakosság saját anyagi helyzetének megítélése és a vállalatok…
Tovább olvasom >Magyar szakmai partnert választott a 11-szeres dán bajnok: együttműködésre lép a BioTechUSA és a Brøndby IF
Legendás dán labdarúgó egyesület felkészülését segíti idéntől a BioTechUSA: a…
Tovább olvasom >Új vezető a Yettel Márka- és Marketingkommunikációs Igazgatóság élén
2025. szeptember 1-től Hamza Kata csatlakozik a Yettel Magyarországhoz a Márka-…
Tovább olvasom >