Csomagolási fejlesztés a Hungeritnél
Egyedülálló csomagolást fejlesztett ki a Hungerit Zrt. a Sealed Air Cryovac céggel együttműködve.Az új MULTIIVAC Darfresh® csomagológép-beruházásnak köszönhetően a friss, csomagolt baromfihús eddigi, 8-10 napos eltarthatósági ideje –2 és +4 Celsius-fok között immár 18-21 napra nőtt anélkül, hogy tartósítószert adnának hozzá. Mind a gyártó, mind pedig a kereskedelem és a végfelhasználó számára rendkívüli előnyt jelent az, hogy a beruházásnak köszönhetően a kapacitás nagyságrendekkel nőtt: a gép az eddigi 100-200 kg helyett egy óra alatt csaknem 1 tonnányit képes becsomagolni.
A Hungerit beruházásának értéke megközelíti a 100 millió forintot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Jól hangzik a 11 százalékos vagyonbővülés, de a Blochamps szerint ez csupán a szűk elit boldogsága
A Blochamps Capital szerint a felületes szemlélőnek megtévesztő a jegybank…
Tovább olvasom >Adni Öröm! – Országos összefogás az iskolakezdéshez
Immár ötödik alkalommal hirdeti meg közös tanszergyűjtő akcióját a Magyar…
Tovább olvasom >10 millió forinttal támogatja a nehéz sorsú fiatalokat a Lidl
Nagy érdeklődés övezte a Lidl és a Tisza Cipő kollaborációja…
Tovább olvasom >