Csökkent az élelmiszertermelés
Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2007 októberében 8,5 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 5,9 százalékkal nőtt. A KSH adatai szerint a termelés volumene az év első tíz hónapjában 8,6 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index októberben 0,9 százalékkal nőtt. Az élelmiszer, ital és dohány gyártása egy év alatt 5,6 százalékkal csökkent, nagyrészt az összes értékesítés közel háromnegyedét adó hazai eladások visszaesése következtében.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi az optimális fehérje-zsír-szénhidrát bevitel?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >(H)arcra fel!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >ifo: Németországban javult az üzleti hangulat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
