Csökken a tejfogyasztás
Az elmúlt 20-25 évben több országban is csökkent a tejfogyasztás. A milánói Feed For Health-konferencia tanulsága szerint a tej igenis segít megakadályozni bizonyos betegségek kialakulását.
Angliában például az elmúlt 25 évben harmadával kevesebb tej fogyott, míg a legtöbb országban a kalcium-fogyasztás több mint fele a tejből származik. A probléma elsősorban a fiatalabb korosztályt érinti. A milánói Feed For Health-találkozón mindenesetre megállapítást nyert: a tej és a különféle tejtermékek rendszeres fogyasztása igenis segít megakadályozni a cukorbetegséget, a szív-és érrendszeri megbetegedéseket és még a rákot is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Kormányinfó: minden előfordulhat az árrésstoppal kapcsolatban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ebben az évben is megmérettethetik magukat a legjobb gluténmentes pékségek
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megkopott a Labubu-láz: zuhannak az árak a másodpiacon
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >