Csökken a tejfogyasztás
Az elmúlt 20-25 évben több országban is csökkent a tejfogyasztás. A milánói Feed For Health-konferencia tanulsága szerint a tej igenis segít megakadályozni bizonyos betegségek kialakulását.
Angliában például az elmúlt 25 évben harmadával kevesebb tej fogyott, míg a legtöbb országban a kalcium-fogyasztás több mint fele a tejből származik. A probléma elsősorban a fiatalabb korosztályt érinti. A milánói Feed For Health-találkozón mindenesetre megállapítást nyert: a tej és a különféle tejtermékek rendszeres fogyasztása igenis segít megakadályozni a cukorbetegséget, a szív-és érrendszeri megbetegedéseket és még a rákot is.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: augusztusban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 2,4, az előző havit 0,8 százalékkal haladta meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NGM: nő a vásárlóerő, bővül a kiskereskedelem – a családi adócsökkentések és a nyugdíjasok élelmiszerutalványa tovább erősítik a forgalmat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >