Csavard fel a…
Bár a vendéglátóhelyi italfogyasztás a fiatalok többségénél az egész világon elsősorban pénzkérdésnek tekinthető, talán nem lényegtelen a hangos zene hatása sem a „szomjúságra”. Francia kutatók az Alcoholism című lapban publikált tanulmány szerint a harsogó zene hatására a bárok, diszkók vendégei gyorsabban és kevesebb korttyal nyelik le italukat. Klinikai és hagyományos kísérletek azt mutatják, hogy a felhangosított zene hatására a kísérleti alanyok átlagosan három perccel rövidebb idő alatt fogyasztottak el egy pohár sört.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >