Csavard fel a…
Bár a vendéglátóhelyi italfogyasztás a fiatalok többségénél az egész világon elsősorban pénzkérdésnek tekinthető, talán nem lényegtelen a hangos zene hatása sem a „szomjúságra”. Francia kutatók az Alcoholism című lapban publikált tanulmány szerint a harsogó zene hatására a bárok, diszkók vendégei gyorsabban és kevesebb korttyal nyelik le italukat. Klinikai és hagyományos kísérletek azt mutatják, hogy a felhangosított zene hatására a kísérleti alanyok átlagosan három perccel rövidebb idő alatt fogyasztottak el egy pohár sört.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >9 milliárd forint a K&H SZÉP kártyákon
Hónapról hónapra növekszik a K&H SZÉP kártya forgalom, de még…
Tovább olvasom >Időben kezdik
Kortársaiktól tanulják meg a helyes táplálkozást az iskolások a Magyar…
Tovább olvasom >