Csavard fel a…
🎧 Hallgasd a cikket:
Bár a vendéglátóhelyi italfogyasztás a fiatalok többségénél az egész világon elsősorban pénzkérdésnek tekinthető, talán nem lényegtelen a hangos zene hatása sem a „szomjúságra”. Francia kutatók az Alcoholism című lapban publikált tanulmány szerint a harsogó zene hatására a bárok, diszkók vendégei gyorsabban és kevesebb korttyal nyelik le italukat. Klinikai és hagyományos kísérletek azt mutatják, hogy a felhangosított zene hatására a kísérleti alanyok átlagosan három perccel rövidebb idő alatt fogyasztottak el egy pohár sört.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A Gordon Ramsay Restaurants Global és a Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection stratégiai együttműködést kötöt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Barem et circenses – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Farm to vendingautomata – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
