Cryovac Készétel Tréningközpont a Packforumon
Az Élelmiszer-technológia Tervezés program keretében a Sealed Air Cryovac szakemberei a mikróhullámú melegítésről, a feldolgozási- és csomagolási technológiákról és a vákuum főzésről tartanak előadásokat.
A Cryovac a Packforumon kialakítottak
egy tréning területet, melyet a legújabb és
legkorszerűbb élelmiszer-bemutató eszközökkel
szereltek fel. Itt akár egyszerre huszonöten is részt
vehetnek a képzéseken, modern bemutatókonyhában
a résztvevők megismerkedhetnek többféle otthoni
és ipari mikrosütővel, egy hagyományos sütővel,
egy nagysebességű Turbochef sütővel is.
Egyedi módon a főzőrészleget
multimédiás rendszer is kiegészíti,
melynek segítségével infravörös képen
követhető nyomon a mikrosütő melegítési
mintázata, hála a legmodernebb FLIR rendszerű
infravörös képalkotó kamerának. Ez a
teljes mértékben számítógéppel
vezérelt audio- és videorendszer lehetővé teszi
a résztvevők számára, hogy az élő
bemutatók DVD-n rögzített változatával
térjenek haza.
Az élelmiszer-bemutató és
tréning-létesítmények mellett a
kurzusokon résztvevők a csomagológépsoroknak
otthont adó bemutató-csarnokot is meglátogathatják,
ahol a legmodernebb csomagológép – rendszerekkel
is megismerkedhetnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Közeleg a Lidl Balaton-átúszás
A jövő héten, július 26-án rendezik a 43. Lidl Balaton-átúszást,…
Tovább olvasom >Tudatos táplálkozás – az okos döntések számítanak, nem a szigorú szabályok
Továbbra sem érzik a fogyasztók, hogy enyhülne rajtuk a magas…
Tovább olvasom >A gyerekek jövője most a tét – 198 Tesco-üzletben lehet szavazni
Országszerte 198 Tesco üzletben szavazhatnak a vásárlók elsősorban gyerekeket és…
Tovább olvasom >