Cryovac Készétel Tréningközpont a Packforumon
Az Élelmiszer-technológia Tervezés program keretében a Sealed Air Cryovac szakemberei a mikróhullámú melegítésről, a feldolgozási- és csomagolási technológiákról és a vákuum főzésről tartanak előadásokat.
A Cryovac a Packforumon kialakítottak
egy tréning területet, melyet a legújabb és
legkorszerűbb élelmiszer-bemutató eszközökkel
szereltek fel. Itt akár egyszerre huszonöten is részt
vehetnek a képzéseken, modern bemutatókonyhában
a résztvevők megismerkedhetnek többféle otthoni
és ipari mikrosütővel, egy hagyományos sütővel,
egy nagysebességű Turbochef sütővel is.
Egyedi módon a főzőrészleget
multimédiás rendszer is kiegészíti,
melynek segítségével infravörös képen
követhető nyomon a mikrosütő melegítési
mintázata, hála a legmodernebb FLIR rendszerű
infravörös képalkotó kamerának. Ez a
teljes mértékben számítógéppel
vezérelt audio- és videorendszer lehetővé teszi
a résztvevők számára, hogy az élő
bemutatók DVD-n rögzített változatával
térjenek haza.
Az élelmiszer-bemutató és
tréning-létesítmények mellett a
kurzusokon résztvevők a csomagológépsoroknak
otthont adó bemutató-csarnokot is meglátogathatják,
ahol a legmodernebb csomagológép – rendszerekkel
is megismerkedhetnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >