Cryovac Készétel Tréningközpont a Packforumon
Az Élelmiszer-technológia Tervezés program keretében a Sealed Air Cryovac szakemberei a mikróhullámú melegítésről, a feldolgozási- és csomagolási technológiákról és a vákuum főzésről tartanak előadásokat.
A Cryovac a Packforumon kialakítottak
egy tréning területet, melyet a legújabb és
legkorszerűbb élelmiszer-bemutató eszközökkel
szereltek fel. Itt akár egyszerre huszonöten is részt
vehetnek a képzéseken, modern bemutatókonyhában
a résztvevők megismerkedhetnek többféle otthoni
és ipari mikrosütővel, egy hagyományos sütővel,
egy nagysebességű Turbochef sütővel is.
Egyedi módon a főzőrészleget
multimédiás rendszer is kiegészíti,
melynek segítségével infravörös képen
követhető nyomon a mikrosütő melegítési
mintázata, hála a legmodernebb FLIR rendszerű
infravörös képalkotó kamerának. Ez a
teljes mértékben számítógéppel
vezérelt audio- és videorendszer lehetővé teszi
a résztvevők számára, hogy az élő
bemutatók DVD-n rögzített változatával
térjenek haza.
Az élelmiszer-bemutató és
tréning-létesítmények mellett a
kurzusokon résztvevők a csomagológépsoroknak
otthont adó bemutató-csarnokot is meglátogathatják,
ahol a legmodernebb csomagológép – rendszerekkel
is megismerkedhetnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >