Coop Italia: csökkenő fogyasztás, újragondolt piaci stratégia
Átstrukturálta piaci stratégiáját a Coop Italia, miután 2019-ben jelentős visszaesést tapasztalt az élelmiszerfogyasztásban.
A cég éppen ezért nagyobb hangsúlyt fektet a környezetbarát élelmiszerekre és a kényelmi termékekre, s saját márkás termékei kerülnek a fókuszba.
A környezettel kapcsolatos aggodalmak egyre nagyobb fontossággal bírnak az élelmiszerszektorban.
Kapcsolódó cikkeink
Kelet-Európába exportálja saját márkás termékeit az olasz Crai
Az olasz élelmiszer-kiskereskedelmi lánc, a Crai stratégiai partnerséget kötött a…
Tovább olvasom >A Lidl 2026-ra minden termékén elhelyezi a Nutri-Score címkét Spanyolországban
A Lidl a fogyasztók egészsége iránti elkötelezettségből 2026-ra Spanyolországban valamennyi…
Tovább olvasom >Országos versenytársaiknál jobban teljesítenek a spanyol kisbolt-láncok
A pandémia, az infláció és az ellátásilánc-zavarok okozta nehézségekkel teli…
Tovább olvasom >További cikkeink
Amikor a művészet életformáló erővé válik – Inspiráció a vezetésben és a mindennapokban az ESSCA rendezvényén
Az ESSCA School of Management budapesti kampusza a ZEMA porcelánékszer-manufaktúrával…
Tovább olvasom >Új elnökséggel és megújult célokkal folytatja a munkát az MLSZKSZ
Tisztújító közgyűléssel és szakmai konferenciával zárta a 2024-es évet a…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >