Coop Italia: csökkenő fogyasztás, újragondolt piaci stratégia
Átstrukturálta piaci stratégiáját a Coop Italia, miután 2019-ben jelentős visszaesést tapasztalt az élelmiszerfogyasztásban.
A cég éppen ezért nagyobb hangsúlyt fektet a környezetbarát élelmiszerekre és a kényelmi termékekre, s saját márkás termékei kerülnek a fókuszba.
A környezettel kapcsolatos aggodalmak egyre nagyobb fontossággal bírnak az élelmiszerszektorban.
Kapcsolódó cikkeink
A Lidl 2026-ra minden termékén elhelyezi a Nutri-Score címkét Spanyolországban
A Lidl a fogyasztók egészsége iránti elkötelezettségből 2026-ra Spanyolországban valamennyi…
Tovább olvasom >Országos versenytársaiknál jobban teljesítenek a spanyol kisbolt-láncok
A pandémia, az infláció és az ellátásilánc-zavarok okozta nehézségekkel teli…
Tovább olvasom >EY: A saját márkás termékek kirobbanó pozícióban vannak
Világszerte megterheli a háztartások költségvetését a tartós infláció, ami kihat…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >