Convenience méz?
Minden szállodai felszolgáló réme az ügyetlen vendég, aki reggelizés közben a mézet teáscsészéjén kívül minden másra is csorgatja – ragad utána az abrosz, az edény, és nem kizárt, hogy sok minden más is. Ezt a problémát oldja meg az ottawai Island Abbey cég a világ legelső nyalánkságának megszilárdításával. Honibe nevű termékük (a honey angolul mézet jelent) egykanálnyi mézet foglal pasztillába. A száraz mézcsepp natúr és citromos változatban is kapható, mégpedig egyenként csomagolva – azaz a magasabban pozicionált vendéglátóhelyeknek az egyadagos kiszerelésű méz vagy a kockacukor prémium alternatíváját is nyújtja. Bár állaga nem sűrűn folyó, értékeiben megfelel a hagyományos méznek, mert nem tartalmaz semmiféle színező-, ízesítő- vagy tartósítószert.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Semsei Rudolf elismerése
A Menedzserek Országos Szövetsége májusban már 30. alkalommal rendezte meg legrangosabb…
Tovább olvasom >Templomi jótékonyság, 21. század – A nap videója
A Shirdi-ben található Shri Saibaba templom Ázsia egyik legnagyobb konyhájával…
Tovább olvasom >Szállodai fenntarthatóság – A nap képe
Kicsit extrém ötletnek tűnik, de azt mondják, a vendégek által…
Tovább olvasom >