Convenience méz?
Minden szállodai felszolgáló réme az ügyetlen vendég, aki reggelizés közben a mézet teáscsészéjén kívül minden másra is csorgatja – ragad utána az abrosz, az edény, és nem kizárt, hogy sok minden más is. Ezt a problémát oldja meg az ottawai Island Abbey cég a világ legelső nyalánkságának megszilárdításával. Honibe nevű termékük (a honey angolul mézet jelent) egykanálnyi mézet foglal pasztillába. A száraz mézcsepp natúr és citromos változatban is kapható, mégpedig egyenként csomagolva – azaz a magasabban pozicionált vendéglátóhelyeknek az egyadagos kiszerelésű méz vagy a kockacukor prémium alternatíváját is nyújtja. Bár állaga nem sűrűn folyó, értékeiben megfelel a hagyományos méznek, mert nem tartalmaz semmiféle színező-, ízesítő- vagy tartósítószert.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A világ legjobb gasztronómiai városai 2025-ben – New Orleans a csúcson
A Time Out magazin több ezer helyi lakos bevonásával állította…
Tovább olvasom >A Gundel technikum (a korábbi Ecseri szakközépiskola) volt diákjait várja a Gundel Alumni Közösségbe
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >Méréstolmács jigger – A nap képe
Amatőr mixer olvasó, készíts tökéletesen arányos koktélokat a Viski rozsdamentes…
Tovább olvasom >