Convenience méz?
Minden szállodai felszolgáló réme az ügyetlen vendég, aki reggelizés közben a mézet teáscsészéjén kívül minden másra is csorgatja – ragad utána az abrosz, az edény, és nem kizárt, hogy sok minden más is. Ezt a problémát oldja meg az ottawai Island Abbey cég a világ legelső nyalánkságának megszilárdításával. Honibe nevű termékük (a honey angolul mézet jelent) egykanálnyi mézet foglal pasztillába. A száraz mézcsepp natúr és citromos változatban is kapható, mégpedig egyenként csomagolva – azaz a magasabban pozicionált vendéglátóhelyeknek az egyadagos kiszerelésű méz vagy a kockacukor prémium alternatíváját is nyújtja. Bár állaga nem sűrűn folyó, értékeiben megfelel a hagyományos méznek, mert nem tartalmaz semmiféle színező-, ízesítő- vagy tartósítószert.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Három új menüsorral újít a Michelin-ajánlott szarvasi bisztró
Három új degusztációs menüsorral újult meg a Michelin Guide Bib…
Tovább olvasom >Kötelező légitársasági csődvédelmi alapot javasol az Európai Utazási Irodák és Utazásszervezők Szövetsége
A globális turizmus folyamatos növekedése és az utazási kedv erősödése…
Tovább olvasom >A múlt ízei a jövő egészsége
A Magyar Pékszövetség által április elején 14. alkalommal kiírt szakmai…
Tovább olvasom >