Közétkeztetői szakácsverseny
A korábbi évek sikereit is felülmúlva idén 52 csapat jelentkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége által szervezett Közétkeztetési Szakácsversenyre. A selejtezőkből továbbjutó csapatok öt helyszínen, nyolc – négy budapesti, valamint 1-1 sárvári, pécsi, szarvasi és miskolci – elődöntőben mérhették, illetve mérhetik össze tudásukat szeptemberben és októberben. A budapesti helyszínre beosztott csapatok 2017. október 6-7-8-án küzdhetnek meg a régiós győztes címért, valamint a fináléba kerülésért. A hétvége utolsó napjára kiderül az is, hogy melyik az a 12 csapat, amelyik részt vehet az országos döntőben. A döntőt 2018 februárjában a Sirha Budapest szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntője után, ugyanazon a helyszínen tartják. (Képünk a tavalyi döntőn készült.). //
Kapcsolódó cikkeink
A fenntartható közétkeztetés áll a Közétkeztetési Szakácsverseny fókuszában
Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ), ahol…
Tovább olvasom >Tematikus honlappal segíti a Nébih az EUDR-felkészülést
Már most érdemes elkezdeni a felkészülést az EUDR-re, amely hét…
Tovább olvasom >Több, mint szórakozás
A fesztiválok régóta messzebb mutatnak egyszerű szórakozási lehetőségnél: közösségi élményt,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A turizmusra is kihat a járvány eszkalációja
Bár a ragadós száj- és körömfájás vírusa emberre nem veszélyes,…
Tovább olvasom >Patkány a levesben, rovar a tálban – több mint 1900 Sukiya éttermet zárnak be Japánban
Kellemetlen incidens rázta meg Japán egyik legismertebb gyorsétterem-láncát: a Sukiya,…
Tovább olvasom >Intelligens italpromóció – A nap képe
Hogy miért kevernek az emberek koktélokat egyre gyakrabban otthon, annak…
Tovább olvasom >