Közétkeztetői szakácsverseny
A korábbi évek sikereit is felülmúlva idén 52 csapat jelentkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége által szervezett Közétkeztetési Szakácsversenyre. A selejtezőkből továbbjutó csapatok öt helyszínen, nyolc – négy budapesti, valamint 1-1 sárvári, pécsi, szarvasi és miskolci – elődöntőben mérhették, illetve mérhetik össze tudásukat szeptemberben és októberben. A budapesti helyszínre beosztott csapatok 2017. október 6-7-8-án küzdhetnek meg a régiós győztes címért, valamint a fináléba kerülésért. A hétvége utolsó napjára kiderül az is, hogy melyik az a 12 csapat, amelyik részt vehet az országos döntőben. A döntőt 2018 februárjában a Sirha Budapest szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntője után, ugyanazon a helyszínen tartják. (Képünk a tavalyi döntőn készült.). //
Kapcsolódó cikkeink
Kedvező tapasztalatokkal zárult a nyári Nébih-ellenőrzések első szakasza
Kedvező tapasztalatokkal zárult a nyári szezonális ellenőrzés első szakasza. A…
Tovább olvasom >Megérkeztek a nyári ellenőrzések első szakaszának eredményei
Lezárult a nyári szezonális ellenőrzés első szakasza. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági…
Tovább olvasom >Paradicsom, a sokoldalú alapanyag – tartósítsuk biztonságosan a Nébih ajánlásával
A paradicsomot a gasztronómia egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb alapanyagaként tartják…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kutatás: Óriási a szakadék a turisták környezettudatossága és valós utazási szokásai között
Bár egyre több turista vallja magát környezettudatosnak, utazási szokásaikban ez…
Tovább olvasom >Csak egyszerű alapanyagokból! Vágod? – A nap videója
Főleg tofu és uborka. De ahogy tálalják… Persze késkezelésből azért…
Tovább olvasom >Mit rejt a fehérneműd? – A nap képe
A divattervező Calvin Klein provokatív reklámkampányokat használt arra, hogy párbeszédet…
Tovább olvasom >