Közétkeztetői szakácsverseny
A korábbi évek sikereit is felülmúlva idén 52 csapat jelentkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal és a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége által szervezett Közétkeztetési Szakácsversenyre. A selejtezőkből továbbjutó csapatok öt helyszínen, nyolc – négy budapesti, valamint 1-1 sárvári, pécsi, szarvasi és miskolci – elődöntőben mérhették, illetve mérhetik össze tudásukat szeptemberben és októberben. A budapesti helyszínre beosztott csapatok 2017. október 6-7-8-án küzdhetnek meg a régiós győztes címért, valamint a fináléba kerülésért. A hétvége utolsó napjára kiderül az is, hogy melyik az a 12 csapat, amelyik részt vehet az országos döntőben. A döntőt 2018 februárjában a Sirha Budapest szakkiállítás keretei között, a Bocuse d’Or magyarországi döntője után, ugyanazon a helyszínen tartják. (Képünk a tavalyi döntőn készült.). //
Kapcsolódó cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Több mint fél évszázada a hazai élelmiszeripar élvonalában
Az élelmiszeripar jövőjét azok a fiatal szakemberek formálják, akik tisztelik…
Tovább olvasom >Nébih: Villány térségében is megjelent a szőlő aranyszínű sárgaság nevű betegsége
Villány térségében is megjelent a szőlő aranyszínű sárgaság nevű betegsége,…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >