Business Days fakultáció: hagyományteremtő hétvégi program
Idén először a Business Days programja a szakmai előadások után hétvégén is folytatódott: a résztvevők fakultatív gasztronómiai és közösségi programon vehettek részt.
A cikk a Trade magazin 2025/12-2026.01. lapszámában olvasható.
A pénteki szakmai program délután kettőkor zárult, ezt követően pihenéssel és wellnesszel töltötték a délutánt a hétvégére is velünk maradt vendégek, Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban. Kora este Badacsonyba, a Laposa Pincészetbe indult a túra. A pincelátogatás és a must, illetve borkóstoló után a Laposa Borterasz panorámás borvacsorája adott alkalmat kötetlen beszélgetésekre, új kapcsolatokra és valódi feltöltődésre.
Másnap a program Celldömölkön, a Czelli Malomnál folytatódott, ahol Dorogi Melinda tulajdonos mutatta be a 30 éves, 33 főt foglalkoztató, magyar családi tulajdonban lévő celldömölki üzemet, illetve a teljes cégcsoportot. A szakmai prezentációt és frissen sütött finomságok kóstolóját egy izgalmas túra követte, ahol megismerhették a résztvevők a malom működését. A Czelli Malom napi 100 tonnás őrlési kapacitással, saját laboratóriummal és gépparkkal működik, lisztjeit többek között a Lidl, ALDI, SPAR, Tesco és a gyártók közül például a Nestlé is használja. A Czelli a helyi, GMO-mentes búzára és a fenntarthatóságra építi működését, lisztjei és innovatív keverékei pedig a „kalásztól a kovászig” filozófiát képviselik.
Délután a nap Tapolcán, a Pisztráng Fesztiválon folytatódott a tóparton, majd a Sümegi várjátékok és egy királyi lakoma zárta az estét. Másnap egy közös reggeli után a hétvégi fakultatív programmal együtt zártuk az idei Business Dayst, amely így nemcsak konferencia, hanem közösségi és inspiráló élmény is lett – méltó lezárása a legnagyobb FMCG-rendezvénynek.

Pincelátogatás a Laposa Pincészetnél – betekintés a badacsonyi borászat kulisszái mögé

Borvacsora a Laposa Borteraszon – ízekkel, történetekkel és szakmai beszélgetésekkel zárult az este

A Business Days első fakultatív hétvégéjének résztvevői a celldömölki Czelli Malomnál – szakmai túra és közösségi élmény egyben

A Czelli Malom üzemében a modern gabonafeldolgozás folyamatát és a minőségi lisztkészítés technológiáját ismerhették meg a résztvevők

A látogatók betekintést nyertek a Czelli Malom laboratóriumába is, ahol korszerű eszközökkel vizsgálják a búza minőségét és a liszt paramétereit – a precíziós malomipar kulisszái mögé engedve bepillantást

A programot szakmai előadás zárta a Czelli Malom történetéről, működéséről és fejlesztési irányairól

Ebéd a Tapolcai Pisztráng Fesztiválon: friss halételek, baráti hangulat és helyi ízek

Lovagi torna korhű jelmezekben és fegyverzetben – a középkor izgalmai testközelből

A sümegi várban látványos lovagi bemutató és középkori jelenetek szórakoztatták a résztvevőket

Középkori királyi lakoma sümegi módra – látványos tálalás, jókedv és közösségi élmény
Jövőre az 5 napos 20. jubileumi konferenciát ismét hétvégi fakultatív programmal zárjuk majd. Tartson Velünk Ön is 2026. szeptember 21–27. között!
Kapcsolódó cikkeink
20 éves a Magyar Termék – stabil iránytű a hazai FMCG-ben – Benedek Eszter: hogyan épít közösséget és üzleti értéket a védjegyrendszer?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az idő egyre fogy…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KPMG CEO Outlook 2025: Újratervezett bizalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
20 éves a Magyar Termék – stabil iránytű a hazai FMCG-ben – Benedek Eszter: hogyan épít közösséget és üzleti értéket a védjegyrendszer?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az idő egyre fogy…
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KPMG CEO Outlook 2025: Újratervezett bizalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

