Brokkolival rák ellen?
Napi hetven gramm nyers brokkolibimbó két hónapon át történő fogyasztásával elkerülhető a gyomorhurut, a fekély és a gyomorrák – állítja egy japán tanulmány.
A friss brokkolibimbó bőségesen tartalmazza a szulforafán nevű természetes biokémiai anyagot (nagyobb koncentrátumban, mint az érett brokkoli), mely olyan enzimek termelődését segíti elő, amik megvédik a szervezetet az oxigén-radikális DNS-károsító vegyi anyagoktól és a gyulladástól. A rákmegelőzés-kutatás több vezető magazinjában is jelent meg a napokban cikk a felfedezésről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
GKI: Romló bizalmi indexek és gazdasági kilátások Magyarországon
Novemberben mind az üzleti szféra, mind a fogyasztók pesszimistábbá váltak…
Tovább olvasom >Negyvenhét éves csúcsot döntött az arabica kávé ára
Az arabica kávé határidős jegyzése 47 éve nem látott szintre,…
Tovább olvasom >Százharminc új járművel készül a megnövekedett ünnepi forgalomra a Magyar Posta
A Magyar Posta több mint 7 millió csomag kézbesítésére számít…
Tovább olvasom >