Brokkolival rák ellen?
Napi hetven gramm nyers brokkolibimbó két hónapon át történő fogyasztásával elkerülhető a gyomorhurut, a fekély és a gyomorrák – állítja egy japán tanulmány.
A friss brokkolibimbó bőségesen tartalmazza a szulforafán nevű természetes biokémiai anyagot (nagyobb koncentrátumban, mint az érett brokkoli), mely olyan enzimek termelődését segíti elő, amik megvédik a szervezetet az oxigén-radikális DNS-károsító vegyi anyagoktól és a gyulladástól. A rákmegelőzés-kutatás több vezető magazinjában is jelent meg a napokban cikk a felfedezésről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
KSH: augusztusban a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 2,4, az előző havit 0,8 százalékkal haladta meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >NGM: nő a vásárlóerő, bővül a kiskereskedelem – a családi adócsökkentések és a nyugdíjasok élelmiszerutalványa tovább erősítik a forgalmat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >K&H Elemzői kommentár: Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >