Brokkolival rák ellen?
Napi hetven gramm nyers brokkolibimbó két hónapon át történő fogyasztásával elkerülhető a gyomorhurut, a fekély és a gyomorrák – állítja egy japán tanulmány.
A friss brokkolibimbó bőségesen tartalmazza a szulforafán nevű természetes biokémiai anyagot (nagyobb koncentrátumban, mint az érett brokkoli), mely olyan enzimek termelődését segíti elő, amik megvédik a szervezetet az oxigén-radikális DNS-károsító vegyi anyagoktól és a gyulladástól. A rákmegelőzés-kutatás több vezető magazinjában is jelent meg a napokban cikk a felfedezésről.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Amitől a terméket a kosárba helyezzük – kutatás
A PwC és a Publicis Groupe Hungary legújabb közös kutatása…
Tovább olvasom >Korhatár alá került az energiaital: amit minden boltosnak tudnia kell
Június 11-től életbe lépett az energiaitalok árusítására vonatkozó új szabályozás:…
Tovább olvasom >Háztartási és higiénés termékek ára is nyomon követhető az Árfigyelőben
Újabb 42 termékkategóriával bővült a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által működtetett,…
Tovább olvasom >